BBP Kırklareli’nde Alperen Ocaklarına yeni atama

Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç, parti bünyesinde faaliyet gösteren Alperen Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı görevine Fatih Süleyman Yılmaz’ın atandığını duyurdu. Açıklamanın ardından Yılmaz ve ekibine parti rozetleri takıldı. 

BBP Kırklareli İl başkanlığı tarafından 18 Mart Cumartesi günü saat 18.30’da gerçekleşen basın açıklamasında Alperen Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı görevine Fatih Süleyman Yılmaz’ın atandığı belirtildi. İl Başkanı Ercan Andaç, yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti;
“Bildiğiniz gibi Büyük Birlik Partisi bünyesinde faaliyet gösteren, Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfımız var. Bu vakfımız 81 ilimizde faaliyet göstermekte. Yaşadığımız deprem felaketinde, özellikle Alperen Ocaklarımız gerek arama kurtarma çalışmalarında, gerekse yapılan yardımların yerine ulaştırılması noktasında özverili çalışmalarda bulundular. Bizler de il teşkilatımız olarak bölgeye yardım gönderilmesi veya bölgemize gelen depremzedelerin burada barınması, ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalar yürüttük. Bu çerçevede uzun süre Alperen Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı görevini yapan Sayın Erdal İslam beye bugüne kadar yapmış olduğu değerli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Alperen Ocakları Genel merkezimizin takdirleriyle Fatih Süleyman Yılmaz beyefendi Kırklareli Alperen Ocakları İl Başkanımız olarak atanmıştır. Kendisine başarılar diliyoruz.”
Bu açıklamaların ardından Fatih Süleyman Yılmaz da; “Bana güvendikleri ve bu görevi bana uygun gördükleri için Sayın İl Başkanım Ercan Andaç ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bizler bu ocaklarda vatanını, milletini ve devletini seven gençler yetiştirmek istiyoruz. Amacımız budur ve bunun için çalışacağız” şeklinde konuştu.
Basın açıklamasının ardından Yılmaz ve ekibine parti rozetleri takıldı. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol