BBP Kırklareli İl Yönetiminden gazetemize ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli'nde yeni yönetimini oluşturdu. Bu çerçevede İl Başkanı Ercan Andaç ile Yönetim Kurulu Üyeleri dün gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

07 Şubat 2020 Cuma günü (dün) saat 14.00’te gerçekleşen ziyarete Andaç'ın yanı sıra, BBP Kırklareli İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Ayşegül Kurtul, Nazlı Evren, Fatih Biroy ve Bayram Mustafa Mat da yer aldı. Büyük Birlik Partisi’ni Kırklareli’de en üst seviyeye getirmek için göreve geldiklerini belirten BBP Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç; “Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ali Keser’in takdirleri ile ve Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin oluruyla Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanlığı görevine atanarak bu kutsal göreve başladım. Oluşturduğumuz yönetim kurulumuz ile partimizi Kırklareli’de en iyi şekilde temsil ederek en üst seviyeye getireceğimize olan inancımız tamdır” dedi.

14 Aralık 2019'da mazbatasını alan 28 Aralık itibari ile de yeni Yönetim Kurulu ile resmen Kırklareli'nde göreve başlayan BBP ailesi, 2020 yılı içerisinde teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam edeceklerini söylediler. İl Başkanı Ercan Andaç yaptığı açıklamada Alperen Ocakları ve Kadın Kollarını da en kısa zamanda oluşturarak, Kırklareli siyaseti içerisinde aktif rol almayı hedeflediklerini kaydetti. İlk olarak; Lüleburgaz, babaeski ve Merkez İlçe teşkilatlarını oluşturacaklarını belirten Andaç, bu kapsamda sürekli olarak yerel basınla iletişim içerisinde olacaklarını ifade etti.
Kırklareli Belediye Başkanlığının karşısında yer alan Kızılay binası içerisinde parti binalarını hizmete açtıklarını da vurgulayan Andaç; Bu çerçevede ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başladık. Gittiğimiz yerlerde kendimizi anlatmaya, siyasetimizi anlatmaya çalışıyoruz. Rahmetli genel başkanımızın da dediği gibi; "Dik duracağız, düz yürüyeceğiz, doğru gideceğiz." Bireysel değil, toplumsal konular bizim siyasetimizi oluşturmaktadır. Kadınlarımızın sorunlarından, hayvanların sorunlarına, ilimizin ihtiyaçlarından, vatandaşın dertlerine kadar çok geniş bir yelpazede çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Sorunları yaşayanları, kamu kuruluşlarıyla biraraya getireceğiz. Sonuçta siyasilerin en önemli görevlerindne bir tanesi sorunları çözmek, çözüm üretmektir. Özellikle sokak hayvanlarımıza çok önem veriyoruz. Bu konuda projelerimiz var. Sonuçta bu dünyada sadece insanlar yok. Hayvanlar, bitkiler ile birlikte paylaşıyoruz bu hayatı. Dolayısıyla onları da düşünmek zorundayız. Bu konuda Kırklareli Valiliği ile siyasi partilerimizle sürekli etkileşim halinde olacağız. Tüm projelerimizi sırası geldikçe tek tek hayata geçirmek istiyoruz. Bu anlamda, bugünkü misafirperverliği için Önadım Medya Grubuna teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. BBP Kırklareli ailesi daha sonra iyi dilek temennileri ile gazetemiz tesislerinden ayrıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol