BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karaca Kırklareli’ndeydi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karaca, 12 Temmuz Pazar günü Kırklareli’ne gelerek partililer ile bir araya geldi. İlimizde bir kafede düzenlenen kahvaltıda konuşan Karaca, hedeflerinden ve gelecek planlarından bahsetti.

12 Temmuz Pazar günü, 288 Cafe&Restaurant’ta Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karaca’nın katılımıyla kahvaltı programı düzenlendi. Partililerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte ülkemiz gündemi ve yerel gündem konuşuldu.
5 belediyeyi almak istiyoruz
İl Olarak konuşma yapan İl Başkanı Ercan Andaç teşkilat olarak gerçekleştirdikleri etkinliklerden bahsetti. Andaç göreve geldikleri süreden beri yaptıkları etkinliklerin içinde bulunduğu raporun çok dolu olduğunu belirterek, tüm sürelerini vatandaşlara kendilerini anlatmak ile harcadıklarını ve çok iyi geri dönüşler aldıklarını söyledi. İl yerel seçim hedeflerini açıklayan İl Başkanı Andaç, Kırklareli’nde en azından 5 belediyeyi almak istediklerini ifade etti.

Sonrasında Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karaca partilere hitap etti. Ülke gündeminde önemli, yer tutan konular hakkında konuşan Karaca, Kırklareli’nde olmaktan büyük memnuniyet duyduğunun altını çizdi. Kırklareli’nin ve parti mensuplarının enerjisini çok beğendiğini kaydeden Karaca, herkesi böyle bir davanın neferi oldukları için kutladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol