BAŞKAN sayesinde Kaynarca IŞILDIYOR!

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinin başarılı Belediye Başkanı Serdar Türker, gerek belde içinde gerçekleştirdiği hizmetlerle, gerekse belde dışında yürüttüğü olumlu ilişkiler sayesinde beldesine katkı sağlamaya devam ediyor. Başkan, son olarak Kaynarca'nın meydan ve kaldırım çalışmalarını yürütürken, belde dışında da ziyaretlerini sürdürüyor

Kaynarca beldesi sakinlerinin rahat, huzur ve refahı adına çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, son olarak beldenin Cumhuriyet Meydanı ve kaldırım düzenleme çalışmalarının yürütülmesini sağlıyor.
Kaynarca renkleniyor!
Cumhuriyet Meydanı düzenleme çalışmalarında zemin işinin bir süre önce bittiğini; ardından ise meydandaki 2500 m2'lik alanda Peyzaj Uygulaması ve boya işlerinin yapıldığını ifade eden Başkan, Kaynarca'yı bambaşka bir yüze kavuşturuyor.
Projeye destek veren Şişli Belediyesi'ne, Şişli Belediyesi Başkanı Hayri İnönü'ye, Başkan Yardımcısı Ali Ülkü'ye ve tüm Şişli Belediye Personeli'ne teşekkürlerini ileten Başkan, bundan sonra da iş üretmeye devam edeceklerini vurguladı.
Meydan çalışmasının yanı sıra beldenin yol ve kaldırım çalışmalarına da ağırlık veren Başkan, döşenen renkli kaldırım taşları ile Kaynarca'nın hem tertemiz hem de rengârenk bir görünüme kavuşmasına imkân sağlıyor.
Beldede araç trafiği arttı
Yapılan çalışmalarla yepyeni bir görünüme kavuşan ve Başkan'ın yaptığı yerinde girişimler sonucu beldenin tanıtımının gerçekleşmesi neticesinde her geçen gün dışarıdan daha fazla ilgi gören Kaynarca'da artan araç trafiği de göze çarpıyor. Beldenin gelişimine paralel olarak gerçekleşen bu ziyaretler neticesinde Kaynarca günden güne daha da fazla canlanıyor.
Nitekim beldenin cadde ve sokaklarında artık park sorunu yaratacak seviyeye gelen araç yoğunluğu beldenin gördüğü ilgiyi kanıtlar nitelikte.
Kaynarca'ya kütüphane
yapılıyor
Diğer yandan çevre belde ve ilçelerle de olumlu ilişkilerini koparmayan Başkan Türker'in, sıklıkla gerçekleştirdiği ziyaretlerinin ardından misafirleri de eksik olmuyor. Gittiği ziyaretlerden, beldesi adına olumlu adımlar atarak eli boş dönmeyen Başkan, ziyaretçilerine gösterdiği misafirperverliğin de ödülünü alıyor. Nitekim geçtiğimiz günlerde Başkan Türker'i ziyarete gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kaynarca'ya "kütüphane" sözü verdi.
Meclis Üyeleri ile birlikte 03 Temmuz 2016 Pazar günü beldeye gelen Başkan İmamoğlu ile Kaynarca ile ilgili projeleri görüşen Türker, Başkan'dan tam destek sözü aldı. Kütüphane çalışmalarına çok yakında başlanacağını ifade eden Başkan Türker, verdikleri destekten ötürü Başkan İmamoğlu başta olmak üzere, Meclis Üyeleri ve Beylikdüzü halkına teşekkürlerini sundu. Kütüphane çalışmaları doğrultusunda bayram sonrası tadilat işlerinin başlayacağı ve Eylül ayı başında açılışının yapılacağı müjdesini veren Başkan Türker, Kaynarca halkının çok yakında modern ve özel bir konsepte sahip bir kütüphaneye kavuşacağını dile getirdi.
Başkan, Ramazan
Bayramı'nda 7'den 70'e
herkesi kucakladı
Ramazan Bayramı'nın ilk günü beldenin bağlı bulunduğu Pınarhisar ilçesine giderek Bayramlaşma Töreni'ne katılan Başkan Serdar Türker, sonrasında ise ilgisini bir an olsun esirgemediği Kaynarca halkı ile bayramlaştı. Genç yaşlı çocuk ayırım yapmadan herkesi kucaklayan Başkan, belde sakinlerine sağlık, mutluluk ve huzur temennilerini sunarken, onlardan da aynı karşılığı almanın sevincini yaşadı. Kaynarca halkının bağrına bastığı Başkan Türker, gerçekleştirdiği hizmetler ve halkına gösterdiği ilgi ve sevgi ile 7'den 70'e her yaştan vatandaşın gözdesi olmuş durumda.
Milletvekili ve İl Başkanları'ndan Kaynarca'ya ziyaret
Çevre belde ve ilçelere giderek Bayramlaşma Törenleri'ne iştirak eden Başkan'ın Ramazan Bayramı'nda konukları da eksik olmadı. Nitekim CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ile İl Başkanı Ünal Başkur, Kaynarca Belediyesi tarafından düzenlenen Bayramlaşma Töreni'ne katılım gösterdi. Türker, törene katılarak hem kendileriyle hem de Kaynarca halkı ile bayramlaşan Vekil ve Başkan'a yaptıkları ziyaret için teşekkürlerini sunmayı da ihmal etmedi.
Kaynarca'nın bir başka konuğu ise AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz oldu.
İl Başkanı Alper Çiler'in eşlik ettiği Minsolmaz, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker'i makamında ziyaret ederek Başkan'ın ve belde sakinlerinin bayramını kutladı. Misafirperverliği ile dikkati çeken Başkan, Minsolmaz ve Çiler'e nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bu adam çok çalışkan ve çok çevreci. Keşke bizim Pınarhisar ilçemize başkan Serdar bey olsaydı. Bizimkilerin ek işi laf ebeliği şov ve ikide birde -pazar yaptık ya- diye böbürlenmek. Valla Kırklareli'ye bile başkan olacak çalışkan hem de ihtiyacımız olan gibi çevreci bir adam. Üzerine yok Kırklareli chp.de. Başarılar başkan bey.