“Aziz Şehitlerimiz, Ulusal Bütünlüğümüzün En Önemli Göstergesidir”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Türk Milleti’nin tarihinin sayısız kahramanlıklarla dolu olduğunu ifade ederek; “Bu kahramanlıkların en müstesna kanıtı ise Aziz Şehitlerimizdir. Kutsal vatan toprakları için seve seve canını veren Aziz Şehitlerimiz, ulusal bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir” dedi.

“14-20 Nisan Şehitler Haftası” dolayısıyla açıklamada bulunan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Türk Milleti’nin tarihinin sayısız kahramanlıklarla dolu olduğunu ifade ederek; “Bu kahramanlıkların en müstesna kanıtı ise Aziz Şehitlerimizdir. Kutsal vatan toprakları için seve seve canını veren Aziz Şehitlerimiz, ulusal bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir.
Aziz milletimiz tarih boyunca bu uğurda şehadet şerbeti içerek sayısız Kahramanlık Destanı yazmış, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını tarih boyunca en zor şartlarda dahi ortaya koymuş, vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz zaferlere imza atmıştır. Kurtuluş Savaşı’nda Kahraman Askerlerimizin kendisinden sayı ve teçhizat bakımından kat ve kat güçlü düşmana karşı verdiği onurlu mücadeleye tarih şahittir. Yurdumuzu kanları, canları pahasına koruyan; onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik ve bütünlüğümüze kasteden her türlü kalkışmaya karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm Şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenmez. Şehitlerimize sahip çıkmak ve onları anmak en kutsi görevlerimiz arasındadır.
Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı ve bayrağı için Şehit olarak bugün bizlerin bağımsız bir ülkede yaşamamızı sağlayan tüm Şehitlerimizi minnetle anıyor, Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol