Azerbaycan’a destek mesajları

Önceki gün Ermenilerin Azerbaycan’da sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine başlayan Azerbaycan-Ermenistan hattındaki çatışmalar devam ederken Türkiye genelinde olduğu gibi İlimiz Kırklareli’den de kardeş ülke Azerbaycan’a destek mesajları geldi.

Önceki gün sabah saatlerinde Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı. Azerbaycan ordusu karşı saldırı başlatmış ve bazı yerleşim birimlerini Ermeni işgalden kurtarmıştı. Bölgede çatışmalar devam ederken Türkiye’den de gerek en üst düzeyde gerekse yerel olarak kardeş ülke Azerbaycan’a destek mesajları geldi.
Selahattin Minsolmaz
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, bir mesaj yayımlayarak herzaman Azerbaycan’ın yanında olduklarını söyledi. Minsolmaz, “Dost ve kardeş Azerbaycan’a karşı Ermenistan tarafından yapılan saldırıları şiddetle kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Devletimiz ve milletimiz, her zaman olduğu gibi bugün de kardeşlerimizin, can Azerbaycan'ın yanındadır” dedi.
Vali Osman Bilgin
Kırklareli Valisi Osman Bilgin’de bir mesaj yayımlayarak Azerbaycan’ın yanında olduklarını kaydetti. Bilgin, “Ermenistan tarafından sivilleri hedef alarak dost ve kardeş Azerbaycan'a yapılan hain saldırıyı kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” diye konuştu.
Kırklareli Baro Başkanlığı
Kırklareli Baro Başkanlığı da yayımladığı mesajında; “Ermenistan’ın vicdanlara sığmayacak hain saldırısını şiddetle kınıyor, hayatını kaybeden sivillere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Dost ve kardeş Azerbaycan'ın yanındayız” denildi.



Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. İçeriği ve boyutları kavrama sınırlarınız üzerindeki yorumları kabul etmiyorsunuz da her yorum düzeyinize indirilemez ki...