“Aylardır uyarıyoruz, uyarmaya da devam edeceğiz”

Kırklareli Merkez ve ilçelerinden çalışma ziyaretlerini sürdüren CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Kendi çiftçimizi tarlasına, toprağına, köyüne kasabasına, bağına bahçesine küstüren sözde yerli milli hükümet ithalatla yabancı çiftçinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sözde yerli ve milli hükümet 2,5 Trakya büyüklüğünde tarım alanını işlenmez hale getirdi. Aylardır uyarıyoruz, uyarmaya da devam edeceğiz;
Gıda krizi geliyor, önlem alın, çiftçimize, köylümüze, üreticimize destekleri esirgemeyin” dedi.


CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli Merkez, ilçeler ve köyler çalışma ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda bir açıklama yaparak gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin bilgi veren Gündoğdu, “Beceriksizliğin, çakma ekonomistliğin sonucu vatandaşlarımız köyde, kasabada, şehirde çaresiz ve perişan durumda. Her gün yükselen enflasyon, artan fiyatlar ocaklar söndürmeye devam ediyor.
Ülkemizin dört bir yanında, Kırklareli’mizin köyünde kasabasında, çarşısında pazarında, işçiyle emekliyle, esnafla sanayiciyle, çiftçiyle üreticiyle, gençlerle, kadınlarla birlikte olmaya, dertleri dert edinmeye devam ediyoruz.
Saha çalışmalarımız kapsamda;
17 Mart 2022 Perşembe günü, örgütümüzle birlikte Pınarhisar İlçemizin Kaynarca Beldesi Osmancık, Ataköy, Sütlüce, Cevizköy, Tozaklı köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla ülke gündemini değerlendirip, görüş alışverişinde bulunduk.
18 Mart 2022 Cuma günü Kırklareli’nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl Dönümü anma programına katılarak, bağımsızlığın meşalesini yakan ve bu büyük zaferi milletimize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı minnet ve şükranla andık.
21 Mart 2022 Pazartesi günü ise Vize ilçemizin Doğanca, Çavuşköy, Pazarlı, Sofular, Evrencik, Sergen, Soğucak köylerimizde üreticilerimiz, çiftçilerimizle birlikte olduk, sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık.
Ardından CHP Vize İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek örgütümüzle birlikte yaptığımız ve yapacağımız saha çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunduk” dedi.
Artan fiyatlar nedeniyle vatandaşın zor günler geçirdiğini ifade eden Gündoğdu, “Beceriksizliğin, çakma ekonomistliğin sonucu vatandaşlarımız köyde, kasabada, şehirde çaresiz ve perişan durumda. Her gün yükselen enflasyon, artan fiyatlar ocaklar söndürmeye devam ediyor. Kendi çiftçimizi tarlasına, toprağına, köyüne kasabasına, bağına bahçesine küstüren sözde yerli milli hükümet ithalatla yabancı çiftçinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sözde yerli ve milli hükümet 2,5 Trakya büyüklüğünde tarım alanını işlenmez hale getirdi. Aylardır uyarıyoruz, uyarmaya da devam edeceğiz;
Gıda krizi geliyor, önlem alın, çiftçimize, köylümüze, üreticimize destekleri esirgemeyin.
AKP sebep, yoksulluk sonuçtur” diye konuştu. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol