Aydınspor 1923 mesaisi başladı

Kırklarelispor Hatayspor maçının ardından bir gün aradan sonra Aydınspor 1923 maçı çalışmalarına dün Karahıdır’da bulunan antrenman sahasında başladı

Kırklarelispor Ligde müthiş ilerleyişini devam ettirirken bir yandan da 5. Hafta Lig maçı hazırlıklarına başladı. Karahıdır’da ki antrenman sahasında saat 17.00 ta bir araya gelen Kırklarelispor takımı günü çift kale maç ve kondisyon çalışmaları ile tamamladı. Oyuncuların gayet istekli ve mutlu göründüğü antrenman da herkesin aklında Pazar günü oynayacakları Aydınspor 1923 maçı vardı. Takımın antrenörü Bilgin Erden takımın gidişatından oldukça memnun olduğunu belirterek, “Son zamanlarda alınan mükemmel sonuçlar ile birlikte takım artık istediğimiz noktada oturdu. Bu yıl yeni bir takım inşa ederek oldukça iyi oyuncuları bünyemize kattık. Kırklarelispor olarak çıktığımız her maçta sonuna kadar mücadele ederek, hakkımız olan sonucu elde ettik. Şuan için takımın moreli gayet iyi ve Ligde olsun kupa da olsun iyi sonuçlar elde ettik. Bizim için kondisyon ve dayanıklılık açısından bu antrenmanların büyük etkisi var. Zaten bulunduğumuz tesis de yani yapıldı ve gayet kullanışlı bir tesis. Çalışmalarımızın sonunda düşündüğümüz tek bir sonuç var burada konuştuklarımızı ve yaptıklarımızı rakiplerimiz karşınsında sahaya dökerek başarı elde etmek. Takım olma bilincini kaybetmeden disiplini kaybetmeden başladığımız bu yolda hem kupa da olsun hem de ligde olsun iyi sonuçlar almak istiyoruz. Biz bunları başaracak bir takımız. Sıkıntılı dönemleri artık geride bırakarak, mücadelemizi terk etmeyerek buralara alnımızın akı ile geldik. Bu yıl hakikaten Kırklarelispor için bambaşka bir yıl olacak. Bize inanan ve güvenen tüm Kırklarelispor taraftarlarına göstereceğiz” dedi.
Konuşmasına futbolcuların performanslarıyla devam eden Erden, “Bu dönemde en çok memnun olduğunuz durum ise oyuna giren her oyuncunun özveri ve yüreğiyle çıkıp taşıdığı formanın hakkını verme çabasıdır. Girenin, çıkanı aratmadığı bu durumda başarı da kendiliğinden geliyor. Bunun örneklerini geride bıraktığımız beş maçta gördük. İnşallah bundan sonra da görmeye devam ederiz. Üst üste aldığımız iyi sonuçlar, takımda farklı bir havanın da oluşmasını sağladı. Haftalar ilerledikçe de ne durumda olursa olsun kaybetmeme mantalitesi meyvelerini vermeye başladı. Bu da takımda kimsesinin yenilgiyi sindiremeyeceği anlamına geliyor. Hal böyle olunca tüm takım birbirini ateşleyerek sonuca ulaşıyor” diyen Erden, sözlerine son vermeden önce taraftarın desteğinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek; “Bin bir türlü sıkıntıyı geride bırakarak sadece şehrinin takımına destek olmak amacıyla tribünlerdeki yerini alan, şehrinin takımının her anlamda daha iyi noktalara gelebilmesi adına kendi hayatını geri planda bırakan cefakar taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Geride bıraktığımız Hatay maçında bir kez daha onların galibiyetlerde ne kadar aktif rol oynadıklarını gördük. Taraftarın takıma verdiği manevi güç ve güven, bizim sahada yine hakimiyeti kontrolümüz altına almamızı sağladı. Böyle olunca da ilk yarıda skor üretmeyi başardık.
Onların bu desteklerinin önümüzdeki maçlarda da devam etmesi temennisiyle bir kez daha Kırklarelispor taraftarına teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.
“Rakibimizi
hafife almıyoruz”
Kırklarelispor bu hafta Ligde Aydınspor 1923 deplasmanına çıkacak. Ne olursa olsun her maça büyük bir ciddiyetle çıktıklarını belirten Erden, “Bu haftada yine zor bir maç oynayacağız.
Biz Kırklarelispor olarak hiçbir zaman hiçbir rakibimizi hafife almadan çıkıp aynı disiplin ve özveri ile maçlarımızı tamamladık. Yine böyle bir psikoloji içerisinde çıkacağımız bu maçtan da iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Umarım bizim için hayırlısı olur” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol