Avrupa Hareketlilik Haftası Kaan Zel Konseri ile Sona Erdi

Kırklareli Belediyesi’nce organize edilen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri, 23 Eylül tarihinde Festival Alanı'nda gerçekleşen Kaan Zel & Kara Liste konseri ile sona erdi. Konsere Kırklarelili vatandaşlar kadar Üniversiteliler de yoğun katılım gösterdi.

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri, Kırklareli Belediyesitarafından Festival Alanı'nda düzenlenen konser ile sona erdi.Bisikler turunun ardından gerçekleşen konserde sahneye Kaan Zel& Kara Liste çıktı.
İzleyenler Keyifli Anlar Yaşadı
Kırklareli Belediyesi etkinlik ile alakalı yaptığı yazılı açıklamada; “Kaan Zel& Kara Liste, muhteşem bir performans ile katılımcıları coşturdu.Barış Manço şarkıları ile başlayan konserde, Cem Karaca, Müslüm Gürses, Neşet Ertaş gibi unutulmaz sanatçıların cover parçaları ile izleyiciler keyifli anlar yaşadı.İki saate yakın sahnede kalan Kaan Zel ve Kara Liste'ye, Kırklarelililerin yanısıra, üniversite eğitimi için ilimize yerleşen ve artık hemşehrimiz olan öğrenci dostlarımız da vokalleriyle eşlik etti.Sanatçılarımız, konserin kapanışını İzmir Marşı ile yaptı” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı, Kaan Zel'e çiçek takdiminde bulunurken, bu güzel konser için kendilerine teşekkür etti. (D.Atkoşan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol