Atıcılıkta dereceye giren sporcular madalyalarına kavuştu

Amatör Spor Haftası, açılış töreninin ardından spor organizasyonları ile devam ediyor. Kırklareli’nin elde ettiği başarılar ile adını duyurmaya devam eden Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Atıcılık Kursu öğrencileri de sportif faaliyetlerini sürdürüyor. Amatör Spor Haftası kapsamında gerçekleşen müsabakalar, 10 Ekim 2017 Salı günü başladı.

Kırklareli’nin adını birçok poligonda başarı ile temsil eden Atıcılık sporcuları, Amatör Spor Haftası Müsabakalarını tamamlayarak madalyalarına kavuştu. Antrenör Özgür Lüleciler, müsabakalarda yer alan sporcularını gösterdikleri özen ve emek için tebrik etti. Müsabakalar sonucunda, dereceye giren sporcular Kapalı Spor Salonu’nda yer alan Atıcılık Poligonu’nda madalyalarına kavuştu. Nefeslerini tutarak kıyasıya geçen müsabakalarda başarı elde etmek için yarışan sporcular, madalya töreninde haklı sevinçlerini de doyasıya yaşadı.
Spor haftası
Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında birçok branşta gerçekleşen etkinlikler ile Kırklareli’nde spor şöleni yaşanıyor. Atıcılık branşındaki müsabakalar 9 Ekim 2017 Salı günü başladı. Kıyasıya geçen müsabakalara geniş bir katılım sağlandı. En çok ilgi gören spor dalları arasında yer alan Atıcılıkta, madalya töreninde kızlar, erkekler ve yaş gruplarına göre başarılı sporcular madalyalarına kavuştu.
İlgi büyük
Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen Atıcılık müsabakalarına katılım da oldukça yüksek oldu. Kapalı Spor Salonu altında yer alan atıcılık poligonunda gerçekleşen müsabakalarda farklı yaş grupları da yarıştı. Elektronik sistemler ile gerçekleşen müsabakalarda, sonuçlarda oldukça kolaylıkla hesaplandı.
Müsabakalar 3 gün sürdü
Amatör Spor Haftası’nın açılış yürüyüşünün ardından başlayan Atıcılık müsabakaları 3 gün sürdü. 3 gün boyunca devam eden müsabakalar sonrasında başarılı sporcular da madalyalarına kavuştu. Dereceye giren kategorilerdeki sporculara madalyaları takdim edildikten sonra hatıra fotoğrafı çekilmek de ihmal edilmedi.
“İlgi ve başarı büyük”
Gençlerin atıcılık dalına ilgisinin büyük olduğunu ifade eden Atıcılık Antrenörü Özgür Lüleciler, “Gençlerimiz spor yapmayı seviyor ve aynı zamanda spor yapmak da onlar için özellikle bu yaşlarda çok önemli. Derslerinden arda kalan zamanlarını verimli bir şekilde geçirmeleri onların yarınlara attığı sağlam adımlar anlamına geliyor. Buradaki ücretsiz kurslar ile hem aileler hem de gençlerimiz büyük bir nimetten faydalanıyor. Ben de onlara bu spor dalını öğretip, başarılarında yol göstermek için elimden geleni yapıyorum” sözlerini dile getirdi.
“Kırklareli’nin adını atılcık
poligonlarına yazdık”
Geçtiğimiz dönemlerde de büyük başarıların elde edildiği Atıcılık spor dalında, çalışmalarına devam eden Lüleciler, “Amatör Spor Haftası kapsamında güzel müsabakalar gerçekleştirdik. Poligonumuzda bütün sporcularımız yarıştı. Rekabeti ve arkadaşlığı bir arada yaşadılar. Onlar için madalyadan daha önemlisi sporu ve arkadaşlığı bir arada yaşamaları. Geleceğin sahipleri gençlerimiz için burada geçirdikleri zaman oldukça verimli bir şekilde hayatlarına yansıyacaktır” sözlerini ifade etti.
“Tebrikler…”
Müsabakalarda büyük bir özen ile yarışan ve centilmenlik kuralları içerisinde geçen yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik eden Lüleciler, “Dereceye giren bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Elde ettikleri başarıların devamını diliyorum. Bunun yanı sıra, dereceye giremeyen sporcularımıza da verdikleri emekleri için ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Önemli olan madalya kazanmak değil, elinden geleni yapmaktır. Çalışmalarına devam etmeleri halinde madalya alanlar onlar olacaklardır” dedi.
“Müsabakalar centilmenlik içinde geçti
Müsabakaların sürdüğü 3 gün boyunca, centilmence geçen yarışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Lüleciler, “Sporcularımın hepsini tebrik ediyorum. Müsabakalar boyunca hepsi çok özverili davrandı. Sporun ve sporcunun ruhuna uygun davrandılar. Arkadaşlığın spor ile nasıl bütünleştiğini gösterdiler. Madalya töreninde de sevinçlerini birlikte yaşadılar. Başarılarının devam edeceğini ve daha da büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum. Çalışmalarımıza Amatör Spor Haftası Müsabakalarının ardından da yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Önümüzdeki müsabakalara hazırlanacağız. Yeni dönemde daha önce elde ettiğimiz başarıları aşmak için çalışacağız. Kırklareli’nin adını atış poligonlarına yazmak için çalışacağız. Kırklareli’nde spora olan ilgi de bizlere çalışma azmi veriyor. Başarılarımızı ve Kırklareli’nin adını bütün poligonlar duyacak” sözlerini dile getirdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol