Atay'ın küçük Leylası babasına gözyaşlarıyla veda etti

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan
Erdoğan Atay son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan Erdoğan Atay vefat etti. Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan Erdoğan Atay için İl Sağlık Müdürlüğü önünde saat 10.00'da tören yapıldı. Cenazesi öğle namazına müteakip Kavaklı Beldesinde defnedilecek.
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü'nde düzenlenen törende gözyaşları sel oldu. Kırklareli Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, merhumun ailesi ve mesai arkadaşları son görev için bir araya geldi.
"Her ölüm acıdır"
Ardından güzel hatıralar bırakan merhum Atay'ın kalp kırmayan bir yüreğe sahip olduğunu dile getiren Müdür Cerit, "Atay Ailesi'nin acı mensupları, değerli mesai arkadaşlarım bugün Erdoğan arkadaşımızın cenaze töreni için bir ara gelmiş bulunmaktayız. Her ölüm acıdır.
Gerçekten bugün hepimiz çok üzüntülüyüz, çok acılıyız. Erdoğan arkadaşımız bizim için bir kardeş, yerine göre arkadaş yerine göre ağabey oldu. Kendisini hep sakin mizacı, sakinliği, tatlı dili, hoş sohbeti, çalışkanlığı ile hatırlıyoruz, hatırlayacağız" ifadelerini kullandı.
"Bizleri hiç kırmadı"
Amirleri ve mesai arkadaşlarını hiç kırmadığını dile getiren Müdür Cerit, "Bizleri, amiri olarak beni hiç kırmadığı, mesai arkadaşlarını hiç kırmadığı biliyorum. Hiçbirimizi üzmedi. İlimizin en hücra köşelerine kadar Aile Hekimliği birimlerimizde görev yaptı. Kırklareli'nde 4 bin tane sağlık personeli varsa. Neredeyse hepsi kendisini bilir, sever ve sayardı.                 Tüm sahanın sevdiği, saydığı bir insan olarak yaşadı. Çok genç yaşta kaybetmiş olsak da, inanan kullar olarak vade diyoruz, mukadderat diyoruz. Rabb'im onu bizden daha çok sevmiş olmalı diyoruz" dedi.
"Güzel
hatıraları ile anacağız”
Dayanılmaz bir acı karşısında metanetli durabilen ailesine şükranlarını sunan Müdür Cerit, "Ailesi burada, çok zor zamanlarda kendisinin yanında oldu. Kendisini tebrik ediyorum.
Böyle bir acıya dayanmak, metanetli olmak her kula nasip olmaz. Evlatları, kardeşleri, küçük Leylası Allah onlardan da razı olsun.
Erdoğan kardeşimizi ölene kadar hiç unutmayacağız. Güzel hatıraları ile anacağız. Allah mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol