Atatürk Ortaokulu kep attı

Kırklareli Atatürk Ortaokulu mezun öğrencileri, öğretmen ve veliler; okul spor salonunda gerçekleştirilen kep atma töreninde bir araya geldi

Atatürk Ortaokulu 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 26 Mayıs 2017 Cuma günü saat 18:00 da Atatürk Ortaokulu spor salonunda gerçekleştirildi. Törene öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra veliler yoğun katılım gösterdi.
Atatürk Ortaokulu Kep Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Okul Müdürü Turan Baş’ın açılış konuşmasıyla başladı.
Turan Baş yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “ Değerli Meslektaşlarım, bir anne ve baba şevkatiyle kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz klavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum. Sevgili gençler okulun ilk başladığı günden itibaren bilgi ve erdemle donatıldınız. Bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz.

Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz okul anılarına dönüşecektir. Sizlerin gelecekte okulunuzu, bizleri ve ailenizi başarıyla en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır” dedi. Atatürk Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mürvet Kenar da yaptığı konuşmada; “Öğretmenleriniz olarak bizler öğretmenlik görevlerimiz dışında anne gibi baba gibi abla ve abi gibi olmaya, gideceğiniz o uzun ve zor hayat yolunda işinize yarayacak başarılı olmanızı mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayacak bilgiler beceriler alışkanlıklar kazandırmaya çalıştık, çalışıyoruz. Bundan sonraki hayatınızda başarılar dolu yıllar diliyoruz” dedi. Kep Töreni, konuşmalardan sonra oratoryo gösterisi, koro, bayrak ve flama devir teslim töreni ile devam etti. Atatürk Ortaokulu okul birincisi Sudenur İşlek okul kütüğüne isim künyesini çaktıktan sonra 8. Sınıf öğrencilerinden Bora Sağ yönetimindeki öğrenciler Ata’ya Cevap isimli bir gösteri sundu. Daha sonra kep atma töreni gerçekleştirilirken öğrenci, öğretmen ve veliler doyasıya eğlendi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol