“Aşkı millet olanın, hizmete vedası olamaz”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin
Minsolmaz, 24 Haziran seçimlerinin ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür yazısı yayınladı. Yeniden milletvekilliği görevine seçildiği için mutluluk duyduğunu ifade eden Minsolmaz, “Geçtiğimiz dönem icra etmekten gurur duyduğum Kırklareli Milletvekilliği görevime halkımızın takdirleri ile tekrar lâyık görülmüş bulunmaktayım. Yüce Rabbim, cümlenizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen genel seçimlerde AK Parti ise oyların yüzde 26,88’ini alarak bir milletvekili çıkardı. Geçtiğimiz dönemde de milletvekilliği görevini yürüten ve yeniden bu göreve seçilen Selahattin Minsolmaz, seçimlerin ardından sosyal medyadan bir mesaj yayınladı.
“Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek siyasi hareket AK Parti’dir”
2023 vizyonların adım adım         yürüdüklerini belirten Minsolmaz, “Çok Değerli Dava Arkadaşlarım; Allah’ın izni ve Aziz Milletimizin Şaşmaz İradesiyle geçtiğimiz dönem icra etmekten gurur duyduğum Kırklareli Milletvekilliği görevime halkımızın takdirleri ile tekrar lâyık görülmüş bulunmaktayım. Yüce Rabbim, cümlenizden razı olsun. Bu kutlu görevin sorumluluğunun fazlasıyla farkındayız. Gönül gönüle ve yan yana, fikir ve duygu birlikteliğinde buluşarak “2023 Vizyonumuza” emin adımlarla ilerlerken, bilinmelidir ki Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek siyasi hareket AK Partidir. Partimiz her zaman olduğu gibi hayata geçirdiği uygulamalarla milli iradeyi güçlendirerek ilkeli bir duruş sergilemeye devam     edecektir”
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip
Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini sunan Milletvekili Minsolmaz,  “Hayata geçirilen her proje bizim için kendisinden sonra gelecek olan daha iyi bir projenin başlangıcı niteliğindedir. Her daim yol göstericiliğini ve liderliğini üzerimizden eksik etmeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Liderimiz öncülüğünde yeni Atılım Dönemi’nde de daha güçlü, demokratik ve müreffeh bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Daima ifade ettiğimiz gibi aşkı millet olanın, hizmete vedası olamaz”
“Et tırnaktan, kök topraktan, bizler
teşkilatımızdan ayrılmayız”
AK Parti teşkilatına teşekkür eden Minsolmaz, “Geleceğin büyük Türkiye’si için hep birlikte, omuz omuza kutlu yürüyüşe devam edeceğiz. Şu andan itibaren her geçen gün artan millete hizmet ve Türkiye aşkımızla çalışmaya devam edeceğimizden hiçbir şüpheniz olmasın. İçinden geldiğimiz teşkilatlarımız ile olan bağlarımızın aile bağlarından farkı yoktur. AK teşkilatlar AK Parti’nin can damarıdır. Et tırnaktan, kök topraktan, bizler teşkilatımızdan ayrılmayız”
“Selahattin Minsolmaz olarak ben
sizlerden razıyım, Allah da her birinizden razı olsun”
Minsolmaz, yazısına şu cüğmlerle nokta koydu, “Şunu asla unutmamalıyız ki; AK Parti bu noktalara teşkilatları sayesinde gelmiştir Çalışmalarımızda desteklerinizi daima yanımızda hissettik bundan sonra da teşkilatlarımızla birlikte yürüyecek çok uzun yollarımız olduğu kanaatindeyiz. El ele vererek önce Kırklareli’mizi daha sonra da Türkiye’mizi hak ettiği noktaya, yani Muasır Medeniyetler seviyesinin de ilerisine taşımak adına, gece gündüz çalışacağımızdan hiç bir şüphem yoktur. Selahattin Minsolmaz olarak ben sizlerden razıyım, Allah da her birinizden razı olsun. Vakit Türkiye Vakti, Vakit Kırklareli Vakti!”
Minsolmaz'dan
basın mensuplarına teşekkür
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz açıklamasında basını da unutmayarak, medya mensuplarına teşekkür etti. Minsolmaz; "Basının varlığı, bir ülkede demokrasileri geliştiren ve güçlendiren en etkin unsurlardan biridir. Hem ülkemize hem de Kırklareli’mize hizmet vermenin mücadelesi içindeyiz. Sizler de bu mücadelede bizleri asla yalnız bırakmadınız, bu emekleriniz ve gayretleriniz takdire şayandır.
İnanıyorum ki; Basın Mensuplarımız Huzur şehri Kırklareli’mizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli roller üstlenmiştir ve üstlenmeye devam edecektir.
Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, Bu duygularla seçim sürecinde bizleri takip ederek, halkımıza en doğru bilgiyi en hızlı biçimde vermek amacıyla büyük emekler harcayan basın camiamızın her bir üyesine selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol