Asırlık Pavli Panayırına Korona Engeli

1910 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen, 100 yılı geçkin süredir Trakya insanını bir araya getiren Pavli Panayırı bu yıl dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 nedeniyle iptal edildi.

Pehlivanköy Belediyesi, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Pehlivanköy Sonbahar Hayvan ve Emtia Panayırı kısaca Pavli Panayırı’nın bu yıl yapılmayacağını duyurdu. Dünyada etkisi halen devam eden ve vaka sayılarının da artışa geçtiği COVİD-19 nedeniyle iptal edilen etkinlik 110 yıldır düzenleniyordu.
10-13 Eylül tarihleri arasında yapılacaktı
Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel yaptığı yazılı açıklamada; “Belediye Meclisinin, 04.08.2020 tarihli toplantısında aldığı 29 nolu Meclis Kararı gereği, ülkemizde ve dünyada etkisini halen devam ettirmekte olan Coronavirüs (covid-19) hastalığının, ilçemizde yayılmasını engellemek, ilçe halkımızı Coronavirüs (covid-19) salgınından korumak amacıyla, tedbir amaçlı, bu yıl 10-13 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılması kararlaştırılan Pehlivanköy Sonbahar Hayvan ve Emtia Panayırının 2020 yılında yapılmamasına karar verilmiştir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kurban bayramında gördüğümüz düğün bayram ve deniz tatili manzaralarından sonra doğru bir karar verildiği ortada. Bu yıl da böyle olsun. O riski halka taşımamış olalım.