Aşılama Çalışmaları Yerinde İncelendi

İlimizde koronavirüse karşı geçen hafta başlayan aşılama çalışmaları hız kesmeden devam ederken, aşılamaların gerçekleştirildiği “Covid-19 Aşılama Birimi”nde incelemeler yapılıyor. Bu kapsamda aşılama işlemlerinin son durumunu değerlendirmek amacıyla Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Kırklareli’ne geldi. Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Dr. Bayram Çiçek, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri, Hastane Başhekimi Op. Dr. Camettin Atam ve Hastane Yöneticileri yerinde değerlendirme yapmak üzere Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aşı Birimini ziyaret ettiler.

Koronavirüse karşı ülkemizde ve ilimizde aşılama işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda ilimiz Devlet Hastanesi ve Aile Sağlık Merkezlerinde öncelikli grup olan sağlık çalışanları aşılanıyor. Aşı için randevu sistemi kullanılırken, aşı işlemi hekim gözetiminde 2 personel eşliğinde yapılıyor.

Aşılar uygulanmaya devam ederken, işlemlerin incelenmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı yetkilileri ilimize gelerek işlemleri inceliyor. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Dr. Bayram Çiçek, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aşı Birimini ziyaret ederek incelemede bulundu.
“Saha Koordinatörümüz Hastanemiz Aşılama Çalışmalarını Yerinde Ziyaret Etti”
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğünden gerçekleştirilen yazılı açıklamada; “Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemi ile mücadelede ön saflarda yer alan sağlık personelinin aşılama çalışması Sağlık Bakanlığımızın talimatı ile hastanemizde başladı. T.C. Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörümüz Dr. Bayram Çiçek, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, il sağlık müdürlüğü yöneticilerimiz, Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Camettin Atam ve hastane yöneticilerimiz yerinde değerlendirme yapmak üzere Aşı Birimimizi ziyaret ettiler” ifadeleri sarf edildi.
Aşılamalar hakkında konuşan Başhekim Op. Dr. Camettin Atam “Aşılama hususunda her şey planlandığı gibi ilerliyor. Tüm sağlık çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol