“Artık harekete geçme zamanı”

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, düzenlenen iftar yemeği vesilesiyle dün akşam protokol, il yöneticileri ve STK’lar ile buluştu. Vali Bilgin iftarda yaptığı konuşmasında; “Ramazanın bu uhrevi havasını, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde özümsediğimize inanıyorum. Artık bundan sonra hareket zamanıdır diyorum. Hep birlikte harekete geçip ilimizi kalkındırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi…

Yaklaşık 20 gün önce Kırklareli’ne atanan Vali Osman Bilgin dün düzenlediği iftar yemeği ile protokol, il yöneticileri ve STK’lar ile buluştu. Royal Bilgiç Otel’de düzenlenen iftar yemeğine; Vali Bilgin’in yanı sıra, 55. Mknz. Piyade Tugay komutanı Piyade Albay A.Cihan Uzun Kırklareli Üniversitesi Rektörü Bülent Şengörür, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Başkan Yardımcısı Hikmet Yıldırım, Kızılay Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Ziraat Odası Başkanı Ekrem Şaylan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Ali Dermenci, kamu kurum ve kuruluşların idari amirleri, müdürler, STK temsilcileri katılım gösterdiler.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın duası ve okuduğu ezan ile açılan iftar sonrasında bir konuşma yapan Kırklareli Valisi Osman Bilgin         şunları söyledi;
“Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ilimizde çok daha hızlı
bir evre oluşacak”
“Kırklareli ilimiz; Türkiye’nin en batısında yer alan, sanayi altyapısı olan aynı zamanda tarım altyapısı olan, doğal     güzellikleri bulunan bir şehrimiz. Ben göreve başlayalı yaklaşık 20 gün oldu. Ve bundan sonra artık inşallah yoğun bir çalışma dönemine hep birlikte gireceğiz. Seçimin bitmesiyle artık ülkemizde şekillenecek olan yeni Cumhurbaşkanlığı sistemiyle de ilimizde çok daha hızlı bir evre oluşacak. İlimizde, ilçelerimizde bulunan kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, üniversitemizle el ele verip Kırklareli’nin daha üst seviyelere gelmesi için ve Türkiye sıralamasında üst sıralara çıkabilmesi için gayret göstereceğiz.”
“Çok çalışmalıyız, el ele vermeliyiz”
“Şunu belirtmek isterim ki; ilimiz mevcut olması gereken konumundan en az 20 konum ilerisinde yer alması gerekiyor. Altyapısı olan, çeşitli değerleri bulunan bir ilimiz. Bu yüzden çok çalışmalıyız, el ele vermeliyiz. Ramazanın bu uhrevi havasını, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde özümsediğimize inanıyorum. Artık bundan sonra hareket zamanıdır diyorum. Hep birlikte harekete geçip ilimizi kalkındırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”
“24 saat esaslı çalışma anlayışımızla, ilimizi çok daha iyi seviyelere getireceğiz”
Bu akşam burada ilimizin ve ilçelerimizin protokolünden arkadaşlarımız bulunuyorlar. Sivil Toplum Kuruluşlarımız da buradalar. Özellikle Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan şunu rica ediyorum; Kamu kurum ve kuruluşlarıyla el ele vererek, diyalog içerisinde bulunarak, bizlerin yapmış oldukları eksiklikleri belirtmenizi önemsiyorum. Böylece kamu kurum ve kuruluşların çok daha aktif çalışmasını sağlayabiliriz. Ramazan dolayısıyla çok fazla ilçelerimizi ve kurumlarımızı gezme imkanı bulamadık. Ancak bundan sonra 24 saat esaslı çalışma anlayışımızla, ilimizi çok daha iyi seviyelere getireceğiz. Ben bu vesileyle katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”
İftar daha sonra iyi dilek temennileri ile son buldu.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol