"Araç filomuza yenilerini ekledik"

Kırklareli'nin 179 köyünde hizmet için hazırolda bekleyen Kırklareli İl Özel İdaresi, araç filosuna yenilerini eklemeye devam ediyor. Hiçbir ekipmanın eksik olmaması, vatandaşların zorluk çekmemesi adına tüm konularda eksiklerini gideren Özel İdare, kış aylarının da etkisini en aza indirebilmek adına hazırlıklarını tamamladı. Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Araç parkı Hidromek kepçe ile asfalt makinesinin eklendiğini duyurdu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Eser, "Her geçen gün biraz daha büyüyen ve gelişen ilimizde, işin arka planında başrol oynayan Kırklareli İl Özel İdaresi, "Daha sağlıklı bir kış" parolasıyla 2016 yılı kış hazırlıklarına başladı. Konuyla ilgili olarak gazetemiz muhabirlerine açıklamalarda bulunan Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, 6 bin 550 kilometre alan dikkate alınarak her türlü önlemin alınacağını ve araçların buna göre konuşlandırılacağını bildirdi. Eser, "İşimiz vatandaşımızın her anlamda daha rahat bir kış geçirmesini sağlamak. Bu bağlamda İl Özel İdaresi olarak tüm imkanlarımızla hizmet için hazır olda bekliyoruz" dedi.
"Yeni araçlar filomuza eklendi"
Konuyla ilgili açıklamasına devam eden Genel Sekreter Eser, şunları söyledi; "2016 Yılı kış hazırlıkları kapsamında, 8 greyder, 2 tuz atma aparatlı kar küreme aracı, 2 kar makinesi, 6 pikap, 2 loder, 3 dozer, 1 tır, 1 yükleyici ile 100 ton tuz ve 250 ton hazır Road-Mix yama malzemesi ile hazır hale getirmiş durumdayız. Bunların ilimizde dağılımı 6 bin 550 kilometre alan dikkate alınarak ve kış yoğunlukları da göz önünde bulundurularak, konuşlandırılacaktır. Bu durumlarda anında hareket edilecektir. Zaten meteorolojik bilgileri sürekli takip etmekteyiz. Alınacak bilgiler hatta çeşitli ihbarlar bizlere ulaşmaktadır. Dolayısıyla önceki yıllarda da sorun yaşatmamaya gayret ettik.
340 bin civarındaki vatandaşımızın sağlıklı bir kış geçirmesi için il özel idaresinin bütün ekipmanları hazır oldadır. Kötü hava koşullarında köy yollarımızın ulaşıma kapanmaması sağlanacaktır. Tüm bunları göz önüne alarak ve diğer zamanlarda da ihtiyaç duyduğumuz araçları filomuza eklemeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Araç parkımıza Hidromek kepçe ile asfalt makinesi ekledik" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol