Antrenör Gökhan Yeşil ve Milli Sporcularımızdan Dermenci'ye ziyaret

Ergin Spor Kulübü 2018’de 6 milli sporcu, 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile gururumuz oldu. Bu kapsamda Ergin Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Yeşil ve sporcuları, sponsorları olduğu Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci'yi makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretten çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Dermenci, 10-14 Şubat 2018 tarihlerinde İstanbul’da düzenlen 5.Uluslararası Açık Taekwondo Turnuvası (Turkısh Open)’da ilimize başarılar ile dönen ve 2018 yılına büyük başarılarla başlayan Ergin Spor kulübüne başarılarının artarak devam etmesi dileğinde bulundu.
Başarılarınız daim olsun
Dermenci; "Kırklareli’nin adını gerek ulusal gerek uluslar arası büyük başarılarla duyuran, sporu gençlerimize sevdiren, her yıl güzel haberlerle bizleri ve Kırklareli halkını onurlandıran Ergin Spor Kulübü Antrenörü Sayın Gökhan Yeşil ve Sporcularına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Taekwondofest2018'e Üç’ü Milli Forma altında toplam 10 sporcusu ile katılan Ergin Spor Kulübü Sporcularından; İlk gün, 47 Kg Yıldız Bayanlar kategorisinde; Şefika Çakal Şampiyon olurken, 51 Kg Yıldız Bayanlar kategorisinde; Şevval Bronz Madalya’nın, 49 Kg Genç Bayanlar kategorisinde; Duygu Kasırga Final’e yükselerek Gümüş Madalya’nın sahibi olmuştur. Bu da bizleri daha da çok onurlandırmıştır.
Yolunuz açık madalyanız altın olsun
Geleceğimizin teminatı olan güzel gençliğimizin başarılarını duydukça seviniyor ve onure oluyoruz. 25-29 Nisan 2018 de Atina 'da Etu Başkanlık Kupasına Milli Takım ile katılacak olan sporcularımıza başarılar diliyorum. Yolunuz açık madalyanız altın olsun” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol