Antrenmanlar hız kesmeden devam ediyor

Geçtiğimiz sezonu artık tamamı ile   kafasından silen Kırklarelispor cephesi, gelecek sezona ve yeni hedeflere kilitlenmiş durumda. Kırklarelispor’da bir taraftan transferler gerçekleşirken aynı şekilde idmanlarda sürüyor.

Kırklarelispor şimdiden doğru hedeflerini belirlediğini belirten Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, “Hepimizin bildiği gibi insanlar hedef koymadan yaşayamazlar. Çevremize baktığımız zaman birçok kişinin belirlediği hedefleri duyarız işte bunlar 10 günde 2 kilo vermek, şirketlerin tirajını yükseltmek, öğrenci ise üniversite sınavını kazanmak gibi bir çok örnek verebiliriz. Spor dünyasında da sporcular ve takımlar belirli hedefler oluştururlar. Mesela şampiyon olmak, ligde kalmaya çalışmak, ilk 5’e girmek, gol veya sayı kralı olmak gibi. Fakat birçok insan hedeflerine ulaşamadıklarından dolayı isyan ederler ve bunu genellikle şansızlığa bağlarlar. Bu insanlara hedefe ulaşmak için hangi stratejik adımları attıkları sorulduğunda söyleyecekleri pek fazla bir şeyde olmuyor. Çünkü hedef sadece konmuştur ve bir süre üzerinde fazla bilinçli olmayan bir çalışma yapıldıktan sonra sonuç alınamamıştır. Bundan dolayı bazı insanlar sistematik bir yol takip edemediklerinden hedef koyuyorum ama bir türlüde bunlara ulaşamıyorum diye yakınırlar. Bizim sütten ağzımız yandı bir kere artık “Doğru Hedefi” koyuyoruz Kırklarelispor olarak.
“Biz büyük bir takımız başarıya ulaşacağız”
“Başarıya ulaşmak her insanın hayatta nihai isteğidir. İsteriz ki tüm bunlara hemen ulaşalım. Oysa başarı bir yolculuktur. Bu yolculukta ise uğranacak durakları belirlemek ilk ve en önemli adımdır. Kırklarelispor olarak tarihimizde önemli başarılara imza atmış bir kulübüz. Baktığımızda Trakya’yı böylesi önemli klasmanlarda en iyi şekilde ağırlayan bir camia olarak, görülüyor ki büyük başarıların altında Kırklarelispor’un imzası var. Biz Kırklarelispor olarak bu sezonun ilk maçı ile başarı yolculuğumuza başlamak istiyoruz. Kırklarelispor olarak bu sene taraftarlarımıza unutulmayacak anlar yaşatmanın peşindeyiz. Geçen sezondan ders notlarımızı toplayıp yanımıza aldık ve iyi çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Geçen sezon hem takım hem taraftarımız büyük sıkıntı yaşadı. Bunu kabul ediyoruz ama bu sezon elimizden gelenin fazlasını yaparak, nokta transferle, doğru adımlarla ve sağlam kararlarla tüm Kırklareli’yi sevindirecek işlere imza atacağız. Biz büyük bir takımız. Profesyonel bir ekip olduğumuz için bu sezon çitamızın ne kadar yükseldiğini ve beraberinde gelen başarılara herkes şahit olacaktır” dedi.
Vehbi Haluk Bulgurlu “El ele verdiğimiz zaman başaramayacağımız hiçbir şey yoktur”
Kırklarelispor Teknik Direktörü Vehbi Haluk Bulgurlu “Bu tek kişilik bir oyun değil bu bir takım oyunu 11 kişi ile oynan sonradan girenler ile 18 kişi oluyor. Ama 11 kişi el ele verdiğinde kalitede iyi ise başarılmayacak hiçbir şey yok. Kim hangi kadroyu kurarsa kursun arkadaşlar kafanıza takmayın. Ben liglerde yıllardan beri takım yönetiyorum. Biz istiyoruz ki oynayan 13 arkadaşımız olsun. Onların arkasında destekleyen arkadaşlar da genç olsun. İyi bir kadro olsun. O yüzden bu tür durumların gerçekleşmesinin öncesinde idmanlar çok büyük önem arz ediyor. Takım olarak idmanlarımızda oyuncularımız gördüğümüz kadarı ile istekli ve arzulular. Hepsi Kırklarelispor’un başarısı için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Gruplarımız da ki takımlar belli oldu. Zor bir gruba düşmüş olsak da biz de profesyonel bir takımız. Sahaya çıktığımız var gücümüzle oynayıp, her maçta 3 puan hedefinde olacağız. Umarım 2017-2018 sezonu bizim sezonumuz olur. Son antrenmanımızda Kırklarelispor’un alt yapı takımında mücadele eden 6 arkadaşımızı ağabeyleri ile birlikte sahada antrenman yaptırdık. Antrenmanda bazı genç yeteneklerden olumlu sonuç aldık. ” dedi. 2. Lig 26 Ağustos da start alıyor Süper Lig İlhan Cavcav sezonunun ardından 2017–2018 Sezonu TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in de sezon planlamaları açıklandı. TFF 2 ve 3. Lig'de sezon 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü oynanacak müsabakalarla başlarken, ilk yarı maçları 17 Aralık 2017 Pazar günü tamamlanacak. Liglerde 20 Ocak 2018 Cumartesi günü ikinci yarı başlayacak ve normal sezonun son maçları 5 Mayıs 2018'de oynanacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol