“Anne sevginin simgesidir”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “Dünyanın en güzel, en temiz en masum duygusu hiç şüphesiz ki Annelik’tir. Yeryüzündeki en güçlü hissiyat Anne’nin evladına, evladın da Anne’ye duyduğu sevgidir. Anne sevginin simgesidir” dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, 08 Mayıs 2022 Pazar günü kutlanacak olan “Anneler Günü” nedeniyle yayımladığı mesajında şunları kaydetti:
“Dünyanın en güzel, en temiz en masum duygusu hiç şüphesiz ki Annelik’tir. Yeryüzündeki en güçlü hissiyat Anne’nin evladına, evladın da Anne’ye duyduğu sevgidir. Anne sevginin simgesidir. Koşulsuz sever. Annelerimiz toplumun temel direği olarak, sağlıklı bireylerin yetişmesinde ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında çok büyük bir role sahiptir. Anneler hayatın kutup yıldızıdır. Hepimiz için en kutsal, en özel değerlerdir. Şuna inanıyorum ki yeryüzündeki en güçlü ve en saf sevgi onların kalbindedir. Anneler, kendi çocuklarıyla beraber aslında toplumun da geleceğini şekillendirenlerdir. O nedenle bir anlamda en büyük öğretmendir. Hiç yılmadan yorulmadan sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri ile sağlıklı bireylerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimizin emeği ödenemeyecek kadar büyüktür. Geceden sabaha hastalığımızda hep başucumuzda, üzüntümüzde ve sevincimizde hep yanımızdadır. Varlıkları ile destekleri bizleri yaşama bağlayan, hayatın zorlukları karşısında güç ve moral veren hayat pınarlarımızdır. Ailelerin temel direği annelerimizin elleri, iş dünyasında da üretimin ve bereketin adıdır. Girişimci Annelerimiz, genç kızlarımız için bu alanda da en güzel rol modeldir. Bu duygu ve düşüncelerle, camiamız ve Kırklareli iş dünyası adına hepimizin baş tacı bütün Annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyor, saygıyla selamlıyorum.” (T.Öznur Tamtürk)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol