Anadolu Üniversitesi Sınavsız İkinci Üniversiteye Çağırıyor

Açıköğretim Fakültesi Kırklareli Bürosu, Kırklarelileri sınavsız ikinci üniversite eğitimine çağırıyor. Bu kapsamda giriş sınavsız ikinci üniversite kayıtlarının devam ettiği bildirildi. “İkinci Üniversite” programlarına sınavsız başvuru ve kayıt işlemlerinin, 17 Ekim günü sonuna kadar online internet ortamında yapılmaya devam edeceği belirtildi. 
Anadolu Üniversitesi’nin ikinci üniversite olanağına herhangi bir yükseköğretim kurumundan lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar lisans ve ön lisans programlarına başvurabilirken ön lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar da ön lisans programlarına başvurabiliyor.

Açıköğretim Fakültesi Kırklareli Bürosu, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan “İkinci Üniversite” programlarına giriş sınavsız başvuru ve kayıt işlemlerinin, 17 Ekim günü sonuna kadar çevrimiçi (online) internet ortamında yapılmaya devam edeceğini duyurdu.
İkinci Üniversite kapsamında herhangi bir ön lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar bu kapsamdaki ön lisans programlarından birine, herhangi bir lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar ise yine İkinci Üniversite kapsamında yer alan ön lisans veya lisans programlarından birine giriş sınavı olmaksızın kayıt yaptırabildiği belirtildi.
Basılı kitaplarını dijitale taşıyan Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim Sistemi, Anadolum eKampüs Öğrenme Yönetim Sistemiyle öğrencilerine diledikleri yerde, zamanda ve cihazla öğrenmelerini sürdürme olanağı tanıdığı, öğrencilerin, cep telefonu, tablet ya da bilgisayar ile e-kampüs platformunda video, örnek soru, pdf, canlı ders gibi farklı öğrenme malzemeleri ile kendi öğrenme tarzıyla ve hızında derslerine hazırlanabildiği açıklandı.
İkinci Üniversite programlarına çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri ile ilgili bilgilere "ikinciuniversite.anadolu.edu.tr" web adresinden erişilebileceği kaydedildi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol