Ana Sınıfı Öğrencilerine Eğitim Malzemeleri Dağıtıldı

15 Aralık Cuma günü saat 12:30’da TOKİ Ahmet Cevdet İlkokulunda, ana sınıfında eğitim gören minik öğrencilere okul öncesi eğitim malzemeleri Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım ve Şube Müdürü Ahmet Uzun’un katılımıyla gerçekleşen etkinlikte verildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin eğitim atılımları kapsamında Kırklareli genelinde ana sınıfı/anaokulunda öğrenim gören 1.622 öğrenciye okul öncesi eğitim malzemeleri verildi. Yeni eğitim malzemelerinin tadını çıkaran öğrencilerin mutluluğunu yüzlerinden okundu. Eğitim malzemelerinin dağıtıldığı okullardan biri olan TOKİ Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu’nda bulunan ana sınıfında, çocuklar yeni eğitim malzemelerinin mutluluğunu yaşarken objektiflerimize yansıdı. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ın ana sınıfı seti ve oyuncak verdiği ana sınıfı öğrencileri, kendilerine verilen bu hediyeleri gülücükler eşliğinde aldılar. Müdür Aşım, ana sınıfı öğrencileri ile yakından ilgilenerek, renkli sohbetler gerçekleştirdi.
Ana sınıfına eğitim setlerinin dağıtımı programına; İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Şube Müdürü Ahmet Uzun, Okulun Müdürü İbrahim Enginsoy, okulun öğretmenleri, ana sınıfının öğretmenleri ile veliler katıldılar.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, öğrencilere okul malzemesi ve oyuncak dağıttıktan sonra yaptığı açıklamasında; ‘’Bugün ilimiz genelinde 1.600 öğrencimize okul malzemelerinin dağıtım törenini yaptık. 5 Okulumuza anaokulu malzemesi takımı gönderdik. 24 okulumuzda da 25 çeşitten oluşan yine çocuklarımızın etkinliklerinde kullanacağı malzemelerini gönderdik. Maksadımız çocuklarımızın daha iyi eğitim alması. Allah devletimize zeval vermesin. Bu tür imkanları sunabiliyoruz. Öğrencilerimiz yararlanabiliyor. İl genelinde bütün öğrencilerimizin eğitime daha kolay erişmesini sağlamak istiyoruz. Gayemiz budur’’ ifadelerini kullandı.
Etkinlik Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ın ana sınıfı öğrencilerine oyuncak dağıtmasıyla sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol