Amatör Spor haftası etkinlikleri başladı

Kırklareli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Amatör Spor Haftası etkinlikleri 09 Ekim Pazartesi günü saat 16:00’da kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleşen yürüyüşle başladı.

09 Ekim Pazartesi günü başlayan yürüyüş ile Amatör Spor Haftası kutlanmaya başladı. Saat 16:00’ Kırklareli Kapalı Spor Salonunun önünden başlayan yürüyüş etkinliği Kırklareli Kapalı Spor Salonunun önünde son buldu. Yürüyüşün ardından Kapalı Spor Salonunda Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından minik jimnastikçilerin son derece mükemmel olan gösterisi ile devam etti.
Antrenör Ayşegül Belgin;
“Biz hazırız”
Jimnastik Antrenör’ü Ayşegül Belgin Amatör Spor Haftası düzenlenen etkinlikler için hazır olduğunu belirtti. Belgin “vücutlarını kontrol etmenin yanı sıra, onları geliştirmemizde gerekiyor. Hal böyle olunca, tüm çocuklarımızla tek tek ilgilenmek gerekiyor. Onların becerilerini, kapasitelerini, enerjilerini, duyarlılıklarını çok iyi anlayıp, ona göre yetiştirmek gerekiyor.
Bir nevi onlara anne şefkati ile yaklaşıp, onları kendi anneleri kadar iyi tanımamız gerekiyorum ve bizde tüm çalışmalarımızı tamamlayıp mükemmel bir gösteri ile konuklarımızın karşısına çıkarak güzel sonuçlar aldık” dedi. Ardından Judo spor dalı gösterisi ile devam etti. Antrenör Ali Çatak eşliğinde mindere çıkan minik ve genç judocular gösterileri ile konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.
Antrenör Ali Çatak;
“Teşekkürler çocuklar”
Öğrencilerinden teşekkür ettiğini belirten Çatak “Öğrencilerimiz ile son derece keyifli dakikalar ile çalışmalarımıza sürdürüyoruz. Amatör Spor Haftası kapsamında etkili bir performans ve gösteri
yaptık tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Karete, masa tenisi ve tenis branşlarının gösterilerinin ardından son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol