Amatör Liglerde futbol heyecanı yaşanmaya devam ediyor

Amatör Süper Lig, 1. Amatör A Grubu ve B Gruplarında
15. ve 16. hafta oynanan 14 maç ile tamamlandı. Amatör Süper Lig’de Vizespor, 1. Amatör A Grubu’nda Ahmetbey Güvenspor, 1. Amatör B Grubu’nda ise Pehlivanköyspor gruplarını lider tamamladılar.

Amatör Süper Lig’de 16. hafta heyecanı oynanan 5 maçla tamamlandı. Lig lideri Vizespor haftayı bay geçerken, takipçisi Kentspor, Demirköyspor'u 2-1 geçerek aradaki puan farkını 4’e indirdi. Amatör Süper Lig’de bu hafta oynanan 5 maçın 3’ünü ev sahibi ekipler kazanırken, 2 maçı ise deplasman takımları üstün bitirdi. Bu hafta ligde toplamda 15 gol atıldı.
Kentspor hata
yapmadı
Amatör Süper Lig’de 16. haftaya 31 puanla 2. sırada giren Kentspor, lider Vizespor’un maç oynamadığı haftada hata yapmadı.
Kentspor, sahasında karşılaştığı Demirköyspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 34’e yükseltti ve lider ile olan puan farkını 4’e indirdi. Konuk ekip Demirköyspor ise 16. haftayı 21 puanla 6. sırada noktaladı.
Lüleburgazspor,
çıkışını sürdürüyor
Amatör Süper Lig’de Lüleburgazspor, kendi evinde Babaeskispor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip, mücadeden 3-2’lik üstünlükle ayrıldı.
Ligde üst üste 3. galibiyetini alan Lüleburgazspor, puanını 33’e yükselterek haftayı 3. sırada tamamladı. Haftaya 4. sırada başlayan Evrenspor ise Çakıllı Gençlerbirliğispor’u 3-2 yenerek puanını 30’a çıkardı.
Amatör Süper Lig 16. hafta toplu sonuçlar
Çakıllı Gençlerbirliğispor 2-3 Evrenspor
B.Mandıra Adaspor 1-0 Kaynarca Gençlikspor
Kentspor 2-1 Demirköyspor
Lüleburgazspor 3-2 Babaeskispor
Pınarhisarspor 0-1 B. Karıştıranspor
1.Amatör A Grubu’nda ise 15. hafta heyecanı yaşandı. Oynanan 4 maçın 3’ünü ev sahibi ekipler kazanırken, 1 maç ise beraberlik ile tamamlandı.
Lider Pınarhisar’da
2 puan bıraktı
1.Amatör A Grubu 15. hafta mücadelesinde Ahmetbey Güvenspor, Emirspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Ahmetbey Güvenspor, 15. haftayı 30 puan ve averajla lider tamamladı.
Nadirli
Gençlikspor,
1 basamak yükseldi
Haftaya 3. sırada giren Nadirli Gençlikspor, bu hafta kendi sahasında Sarıcaalispor’u konuk etti. Ev sahibi ekip sahadan 4-2 üstün ayrıldı.
Ligdeki 10. galibiyetini alan ekip, 15. haftayı 30 puan ve averajla 2. basamakta bitirdi.
Trakya Turgutbey
Gençlikspor, farklı kazandı
Ligin son 2 sırasında yer alan takımları karşı karşıya getiren Trakya Turgutbey Gençlikspor-Karamusul Ergenespor mücadelesinde gülen taraf ev sahibi ekip oldu. Trakya Turgutbey Gençlikspor, rakibini 6-0 mağlup ederek ligdeki 2. galibiyetini aldı. Ev sahibi ekip, 9 puanla 8. sırada yer aldı. Karamusul Ergenespor ise 4 puanla son sırada kaldı.
1.Amatör A Grubu 15. hafta toplu sonuçlar
Kırklareli Yıldırımspor 3-1 L.Burgaz Adaletspor
Nadirli Gençlikspor 4-2 Sarıcaalispor
Emirspor 1-1 Ahmetbey Güvenspor
Trakya Turgutbey Gençlikspor 6-0 Karamusul Ergenespor
1.Amatör B Grubu’nda 16. hafta 5 maçla tamamlandı. Haftanın en gollü mücadelesi Karşıyaka Gençlikspor ile Celaliyespor arasında oynandı. Konuk Celaliyespor, sahadan 8-1 üstün ayrıldı. Pehlivanköyspor ise bu hafta da hata yapmayarak liderliğini sürdürdü
Celaliyespor gol oldu yağdı
Haftaya 36 puanla 2. sırada giren Celaliyespor, Karşıyaka Gençlikspor’a konuk oldu. Sahadan 8-1 galip ayrılan ekip puanını 39’a çıkardı ve haftayı 2. sırada noktaladı. Lider Pehlivanköyspor ise deplasmanda Karaağaçspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 42 yaptı.
1.Amatör B Grubu 16. hafta toplu sonuçlar
Karşıyaka Gençlikspor 1-8 Celaliyespor
Katranca Kartalspor 3-1 Üsküpspor
Kırklareli Sanayispor 6-0 Çiftlikköyspor
Eriklerspor 2-2 Trakya Fenerspor
Karaağaçspor 0-3 Pehlivanköyspor

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol