Altıntel “aday” gibi çalışıyor

AK Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı Turhan Altıntel Milletvekilliği aday adaylığı çalışmalarını oldukça hızlı yürütüyor. Tıpkı birinci sıra adayı gibi ilçe ve belde ziyaretlerini gerçekleştirerek halkın nabzını yoklayan Altıntel, geçtiğimiz hafta sonu birçok vatandaşla bir araya geldi…

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği erken seçimleri dolayısıyla Kırklareli Ticaret Borsası Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı olan Turhan Altıntel, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Tıpkı birinci sıra Milletvekili adayı gibi dur durak bilmeden ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşan Altıntel, halkın siyasi nabzını yokluyor, dert dinliyor, onlarla sohbet ediyor. Geçtiğimiz hafta Lüleburgaz, İnece, Kavaklı gibi pek çok ilçe ve beldeyi ziyaret eden Turhan Altıntel vatandaşlardan da büyük bir ilgi görüyor. AK Parti’de 5 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen temayül yoklamasının ardından yine yollara düşen AK Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı Turhan Altıntel ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada; “Yörükbayır Köy Muhtarı İlyas Tikencili, Beypınar Köy Muhtarı Mukadder Yılmaz ve köylü hemşehrilerimle seçimleri ve Ülkemizin geleceği ve refahı için yapabileceklerimiz hakkında sohbet ettik. Pazar günü Ahmetçe Köyün'de Köy Muhtarımız Sebahattin Sağlam ve köylü vatandaşlarımızla birlikte yağmur duasına katıldık. İkinci durağımız ise Demircihal oldu. Muhtarımız Zahit Karataş ve Köylülerimizle yağmur duasında bulunduk. Çiftçilerimizin mahsulleri bereketli olur inşallah. Gittiğimiz her yerde 24 Haziran seçimlerinin önemini insanlarımıza anlatıyoruz. Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söylüyoruz. Seçimlerin ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Umarım başarılı olur.