Altıntel AK Parti Milletvekili aday adayı

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, görevinden istifa ederek AK Parti Kırklareli Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Kamuoyu tarafından beklenen bu girişim ile AK Parti’nin Milletvekili aday adayı başvurusu ilimizde 24’e yükseldi. 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak temayül
yoklamasının ardından parti Genel merkezi tarafından resmi ilk üç adayın açıklanması bekleniyor…

erçekleşti. Kırklareli’nde hemen her kesim tarafından sevilen, bugüne kadar Kırklareli Ticaret Borsası Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Turhan Altıntel, görevinden istifa ederek AK Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunu dün yaptı.

Dün saat 14.00’de Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığına müracaat ederek başvurusunu yapan Altıntel ile birlikte partiye milletvekili aday adaylığı için başvuranların sayısı 24’e ulaştı.
“Hep birlikte, yeni hedeflere” sloganıyla yola çıkan Turhan Altıntel, önceki seçimlerde de aday adayı olmuştu. Altıntel başvurusunun ardından yaptığı açıklamada; “Partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisi ile 24 Haziran seçimleri için AK Parti Kırklareli Milletvekili Aday Adaylığı müracaatını yapmış bulunmaktayım” dedi.
Ziyaretler başladı
Aday adaylığı çalışmalarına hızlı başlayan Turhan Altıntel bu kapsamda Demirköy İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Demirköy İlçe Başkanı Recep Gün, Kadın Kolları Başkanı Mecbure Karakaş ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Uğurlu ile görüşen Altıntel, hem yerel, hem de genel siyasi gündemi değerlendirerek, partililerden kendisine destek olmalarını istedi.
5 Mayıs’ta temayül
yoklaması var
Bu gelişmeler ile birlikte AK Parti İl Teşkilatı 5 Mayıs Cumartesi günü Milletvekili aday adaylığı temayül yoklaması gerçekleştirecek. İlimiz Halk Eğitim Merkezinde saat 10.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek olan temayül yoklamasında partililer, Milletvekili görmek istedikleri isimler için oy kullanacaklar. Yoklamada; Genel Merkez Parti Kurucu üyeleri, İl Başkanı ve üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, İl Disiplin Kurulu Başkan ve üyeleri, parti üyesi eski İl Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, parti üyesi Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Belde yönetimleri, köy ve mahalle başkanları oy kullanacaklar. Genel merkez tarafından 3 partilinin de iştirak edeceği temayül yoklaması sonuçları mühürlü çuvallar eşliğinde Ankara’ya götürülecek ve orada yapılacak değerlendirmenin sonunda, AK Partinin Kırklareli ili için ilk üç Milletvekili adayı belirlenecek.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Turhan bey çok çalışkan bir insan. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

  2. Diğer adaylar kim ? 19 Mayıs 2018 Cumartesi 19:14:56

    Diğer adaylar kim belli mi ? Onları da tanıtsanız olmaz mı ?