Altıntel Başkanlığa, Yıldırım Başkan Yardımcılığına seçildi

İlimizin başarılı ve sevilen işadamlarından Turhan Altıntel yeniden Kırklareli Ticaret Borsası Başkanlığı görevine seçildi. Altıntel, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken seçimlerde AK Parti’den Kırklareli Milletvekili adayı olabilmek için aday adaylığı başvurusu yapmış, bu yüzden görevinden istifa etmişti.
Partinin aday adaylığı süreci 21 Mayıs 2018 Pazartesi günü sona erdi, ancak Altıntel Milletvekilliği aday sıralamasına giremedi. Böylece Kırklareli Ticaret Borsası Meclis toplantısında yeniden seçim yaparak Yönetim Kurulu Başkanlığına Turhan Altıntel’i, Başkan Yardımcılığı’na Hikmet Yıldırım ve Erhan Kuşoğlu’nu, Yönetim kurulu üyeliklerine Şaban Süzülmüş ve İsmail Alayayla’yı seçti.
Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel yaptığı açıklamada; “Bizler ilimize ülkemize hizmet verebilmek için çeşitli platformlarda görev almaya çalışıyor, vatandaşımıza en iyiyi sunmanın derdini yaşıyoruz. Bu anlamda Türkiye’miz için çok büyük bir önem arz eden 24 Haziran seçimlerinde Kırklareli’nden Milletvekili olabilmek için AK Parti İl Teşkilatımıza başvuruda bulunmuş, dolayısıyla Kırklareli Ticaret Borsası Başkanlığı görevimden istifa etmiştim. Aday adaylığı süreci sona erdi ve seçilemedim. Tabiî ki bu bir yarıştır. Hizmet etme sevdası taşıyan arkadaşlarımız arasında gerçekleşen bu yarışta kesinlikle bir dargınlık, küslük ve kırgınlık söz konusu değildir.
Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, bu karar genel merkezimizin, teşkilatımızın takdiridir. Onlar, ilimiz için ülkemiz için en doğru olan kararı vermekle yükümlüdürler. Ben aday arkadaşlarıma başarılar diliyor, sonuna kadar kendilerinin arkasında olduğumu ifade etmek istiyorum. Ticaret Borsası Meclisimizin takdiri ile yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra üreticimize en iyi hizmeti verebilmek adıma çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
Ticaret Borsası yönetiminden Vali Bilgin’e ziyaret
Kırklareli Ticaret Borsası Yönetimi, kısa bir süre önce görevine başlayan Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i makamında ziyaret etti. Başkan Turhan Altıntel önderliğindeki Borsa Yönetimi ve Meclisi, Vali Bilgin’e; “Hayırlı olsun” ve “başarılar” dileklerini sundular.
Kırklareli’nin yeni Valisi Osman Bilgin de teşekkür ederek, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Sedat Karacaduralıoğlu 28 Mayıs 2018 Pazartesi 17:03:38

    Kırklareli Ticaret borsasını Milletvekilliği ve diğer görevlere atlama tahtası olarak kullanmak yanlıştır seçilemedim tekrar göreve dönmek etik değildir.kişiler başarılı olduğu yerde görev yapmalı