Altınlarınızı mutlu etmek elinizde

Hazine Müsteşarlığı güvencesi ile “Mutlu Altınlar Ziraat'te Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası” ihracına ilişkin bir açıklama yapan Ziraat Bankası Kırklareli Şube Yöneticisi Serap Erak, uygulama kapsamında 9-13 Ekim tarihleri arasında altın toplamaya devam ettiklerini kaydetti.

Erak açıklamasında şunları kaydetti;

“22 ve 24 ayar altınlarınızı (üzerinde taş bulunan altınlar ve Reşat Altınlar hariç) Hazine Müsteşarlığımın ilk kez satışa sunacağı Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası ürünlerinden biriyle değerlendirerek, hem altınlarınızın çalınma/kaybolma riskini ortadan kaldırırsınız hem de devlet güvencesinde altınlarınızın değerine değer katarsınız. Altınlarınızın değeri Bankamızın ilgili şubelerinde rafineri uzmanları tarafından tespit edilir ve 24 ayar değerinden Altın Tahvili veya Altına Dayalı Kira Sertifikası ürünlerinden tercih edeceğiniz biri karşılığında alınır.

Üstelik; vade sonunu beklemeden, ara dönemlerde, birikmiş getirinizle birlikte nakit çekebilirsiniz.

Vade sonundaki anapara ödemenizi ister 1 kilogramlık külçe veya Darphane tarafından basılan çeyrek altın olarak alabilir", isterseniz de Altın Mevduat Hesabınıza doğrudan aktarılmasını talep edebilirsiniz.”

“Hazine Müsteşarlığı’nın ilk kez satışa sunacağı Altın Tahvili ve Altına dayalı kira sertifikası ile altınlarınızı mutlu etmek elinizde. Altınlarınızı Ziraat Bankaları şubelerine getirin, değerine değer katın” diyen Erak, kampanyanın Kırklareli’nde yarın sona ereceğini hatırlattı. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Milli dava katılım yüksek olmalı