Alpullu’da hayat tüm hızıyla akıyor

Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Alpullu beldesinde hayat tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Saim Kırcı sayesinde, Alpullu sakinlerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçları sorunsuzca karşılanıyor. Nitekim Kırcı, geçtiğimiz günlerde Muharrem ayı sebebiyle aşure dağıtımı gerçekleştirirken, beldede düzenlediği tiyatro etkinliği ile de vatandaşlardan tam not aldı
Alpullu Belediyesi tarafından, Muharrem Ayı içerisinde olan 14 Ekim Cuma günü Şeker Camii İmam Hatibi İhsan Aydemir tarafından okunan dua eşliğinde Alpullulu vatandaşlara Aşure ikramında bulunuldu. 

Alpullu Belediye Meclis Üyeleri’nden Mustafa Akın, Ahmet Çetinel, Mihriye Özçetin ve İlkokul Müdürü Fatih Yavuz'un da katıldığı etkinlikte Belediye Başkanı Saim Kırcı vatandaşa ithafen bu gibi özel günlerin vatandaşlarla geçirildiği için güzel, aynı zamanda anlamlı bulduğunu dile getirdi.
Ayrıca, Cuma Namazı dolayısıyla Gülbahçe Camii’nde ibadetlerini gerçekleştiren vatandaşlar, Muharrem Ayı münasebetiyle yapılan aşure ikramıyla buluştu. Belediye Başkanlığı’na vekalet eden Alpullu Belediyesi Meclis Üyeleri’nden Mustafa Akın da bizzat namaza katılarak yapılan ikramda halk ile birlikteydi.
Hem büyükler hem küçükler için tiyatro sergilendi
Beldede 24 Ekim 2016 Pazartesi günü “Derin Sahne” oyuncuları tarafından Alpullu Şeker Fabrikası Sinema Salonu’nda tiyatro oyunu sergilendi. Gündüz çocuklar, akşam yetişkinler için ayrı ayrı oynanan oyunlar seyircilerle buluştu.
Alpullu Şeker İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerinin okul saati dışında katıldıkları “Sağlıklı Mutfak” adlı oyunda öğrenciler keyifli dakikalar geçirirken faydalı bilgiler de edindi. Akşam yetişkinlerin katıldıkları “Ölümsüz Komedi” adlı oyun da diğerini aratmadı. İzleyiciler komedi ağırlıklı oyunda günün stresinden gülerek uzaklaşırken oyunun konusundan ders çıkarmayı da ihmal etmediler.
Oyun bitiminde Belediye Başkanı Saim Kırcı bir buket çiçek eşliğinde beğeni ve teşekkürlerini ilettikten sonra Şeker Fabrikası’na ait Büyük Köşk’te içecek ikramında bulundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol