Alpullu’da Yeni İçme Suyu Arıtma Tesisi Açıldı

Alpullu Belediye Başkanlığı, yeni İçme suyu arıtma tesisi ve ayaklı su deposunun açılışını Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile birlikte gerçekleştirdiler.

Yeni İçme suyu arıtma tesisi ve ayaklı su deposunun açılışını Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile birlikte gerçekleştiren Alpullu Belediye Başkanlığı, Adalet ve Kalkınma Partisi Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü M. Ferit Yüksel ve Alpullu’da ki vatandaşların katılımıyla yeni İçme suyu arıtma tesisi ve ayaklı su deposunun açılışını gerçekleştirdiler.
Alpullu Belediye Başkanı Erhan Ceylan, yeni İçme suyu arıtma tesisi ve ayaklı su deposunun açılışında yapmış olduğu konuşmada: “Değerli Bölge Müdürüm, Saygıdeğer Muhtarlarım, Meclis Üyelerim, Kurum ve Kuruluşların Sevgili Müdürleri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sevgili Alpullular hepiniz hoş geldiniz. Takdir edersiniz ki göreve geleli kısa bir süre oldu, ben Alpullu’nun beşinci Belediye Başkanıyım. Siyasi konuşmalarımızda her belediye başkanlarının adaylarının vermiş olduğu sözler gibi ben de sizlere bir söz verdim. Alpullu’nun en büyük sorunu olan içme suyu ve bugün seçim konuşmalarında sizlere şunu söylemiştim, sevgili Alpullular hepinizin cebinizde akıllı telefonları var. Onları bana doğru çevirmenizi istiyorum. Eğer bir buçuk yıl içerisinde ben içme suyuna kazmayı vurmazsam diğerleri gibi partimden değil belediye başkanlığından istifa edeceğimi söylemiştim. Şu an hepinizin elinde bunlar. Allah’a şükürler olsun ki sizlerin vermiş olduğu güvenle ve devletimin sayın vekilimin bana maddi güçlerle Alpullu’muza on beş ay içerisinde kazmayı vurduk ve bu süreçte ilk önce su borularımızı değiştirdik. Biz bununla yetinmedik borularımızı değiştirdik, Alpullu’nun ismine yakışır şekilde su arıtma tesisimizi ve yeni ayaklı su depomuzu hizmetinize sunuyoruz,” açıklamalarında bulundu.
Alpullu Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada: “Alpullu’muza Hayırlı Olsun. Yeni İçme suyu arıtma tesisi ve ayaklı su depomuzun açılışını kıymetli Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekilimiz Sayın Selahattin Minsolmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi Babaeski İlçe Başkanı Sayın Fatih Yağcı, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü Sayın M. Ferit Yüksel ve değerli vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik,” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol