Alpullu İlk Şeker Kültür ve Müzik Festivali bu yıl da dolu dolu

Alpullu Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan “İlk Şeker Kültür ve Müzik Festivali” tüm hızıyla sürüyor. 29-31 Ağustos arasında gerçekleşecek festival, bugün itibariyle sona erecek. Şimdiye kadar Tuğba Özerk ve Merve Özbey’in Alpullulu vatandaşlarla bir araya geldiği organizasyonun finali ise bu akşam Türk pop müziğinin sevilen ismi İrem Derici ile yapılacak.

Alpullu Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan “İlk Şeker Kültür ve Müzik Festivali”, 29-31 Ağustos 2019 tarihlerinde gerçekleşiyor.Göreve bu yıl yapılan seçimler sonucunda gelen Erhan Ceylan tarafından ilk kez organize edilen etkinliğe bu yıl Tuğba Özerk, Merve Özbey ve İrem Derici başta olmak üzere pek çok sanatçı katılacak.
Birbirinden ünlü isimler
sahne aldı
Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Alpullu beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 29-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan “İlk Şeker Kültür ve Müzik Festivali”nde birbirinden ünlü sanatçılar Alpullulularla bir araya gelecek. 14’üncü kez düzenlenecek etkinliktee; Tuğba Özerk, Merve Özbey, İrem Derici, Nuray Selim, Murat Ateş ve Elvan Günaydın’ın konserleri haricinde festival kapsamında çeşitli yarışmalar, gösteriler ve oyunlar sergilenecek. 3 gün boyunca devam edecek olan festivalde, katılımcılar eğlenceye doyacak.
Trakya televizyon kanallarından canlı yayınlanacak
FA Organizasyon, düzenleyiciliğini üstlendiği Alpullu Festivali ile bir Trakya festivali daha gerçekleştiriliyor. Organizasyın şirketinin festivale ilişkin paylaştığı yazıda; “Çerkezköy’e festival organizasyonu düzenleyecek olan markamız, Alpullu Belediyesi ile de ortak çalışma yürüterek bir Trakya festivali daha üstlenecek. 29 – 30 – 31 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 14. İlk Şeker & Kültür ve Müzik Festivali, misafirlerimizin katılımıyla Alpullu meydanında gerçekleşecek. Alternatif etkinlikler konseptimizle hazırlanan havai fişek gösterileri 2 gün sürecek.
Trakya televizyon kanallarından canlı yayınlanacak olan Alpullu Festivali, kamera çekimlerimizle unutulmaz bir organizasyon haline gelecek” ifadelerine yer verildi.
Müzik şöleni
Festivalin ilk günü yapılan kortej yürüyüşü ve açılış seromonisi ile başladı. Festivale katılım sağlayan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Eşi Ebru Minsolmaz, vatandaşlarla selamlaşıp sohbet etti. Birinci akşam konserlerinde Rumeli düğünlerinde ki başarılı performanslarıyla hafızalara kazınan Nuray Selim ve başarılı orkestra grubu Artsekro Orkestrası, saat 21.00’da müzikseverlerle buluştu. Aynı günün akşamı 22.30’da ise Türk Pop müzik sanatçısı Tuğba Özerk sevilen şarkılarını seslendirdi. İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan konser sonrası Tuğba Özerk’e plaketi Milletvekili Selahattin Minsolmaz tarafından verildi. Tuğba Özerk de kendisini Alpullu halkı ile buluşturan başta Alpullu Belediye Başkanı Erhan Ceylan olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Festival bu akşam final yapıyor
30 Ağustos günü saat 21.00’da Murat Ateş’in sahne alacağı Trakya festivalinde 22.30’da ise Pop müziğin güçlü sesi Merve Özbey sevenleriyle buluştu. Popüler şarkılarının yanısrıa farklı repertuarıyla da izleyenleri mest eden Özbey, Alpullu halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Etkinliğin son günü ise bugün Elvan Günaydın konseri ile başlayacak. Saat 21.00’da sahneye gelen Elvan Günaydın yerini 22.30’da İrem Derici’ye bırakacak. Derici festivale muhteşem bir finalle nokta koyacak. Alpullu' Belediyesi 2003 yılından itibaren "Şeker Festivali" adıyla müzik ve eğlence etkinlikleri düzenlemeye başladı. Bu yıl, yani 14.kez düzenlendi. Etkinliğin başlatıcısı Ahmet Durgun, 10 yıl boyunca etkinliği başarıyla düzenlemeye devam etmiş. 2019 yılında 16'incisi düzenlenmesi gerekirken arada iki yıl düzenlenmeyince on dördüncü olarak bu yıl gerçekleştirildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol