Alpullu CHP Örgütü’nde yeni isim “Kapıçal”

Türkiye genelinde gerçekleştirilen CHP’nin ii, ilçe ve belde seçimleri devam ediyor. Kırklareli Merkez ilçe, Lüleburgaz, Pınarhisar, Babaeski gibi ilçelerin seçimlerinin ardından şimdide beldeler seçim heyecanı yaşanıyor. Son olarak Cumhuriyet Kasabası olarak Son olarak Cumhuriyet Kasabası olarak bilinen Babaeski’nin Alpullu Beldesi’nde CHP belde örgütü seçimleri gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen seçimde aday olan  Sevdiye Kapıçal ve Egemen Ece saygı ve kardeşlik çerçevesince bir seçim yaşadı.

Geçtiğimiz Pazar günü saat 12.00’da belde ofisinde gerçekleştirilen seçime CHP Kırklareli milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur başta olmak üzere partililer katılım gösterdi. Saat 15.00’a kadar açık kalan sandıklarda, üyelerin oy kullanması ile birlikte sayıma geçildi.
Sandıklardan çıkan zarflar ile birlikte heyecanın doruğa çıktı seçim ofisinde yeni yönetime 91 oyla Sevdiye Kapıçal seçildi. Yeni Alpullu Belde Örgütü Yönetim Kurulu’nda ise; “ Fatma Karabulut, Erçin Cengiz, Osman Dilmen, Behçet Düvenci, Ahmet Taşçeviren, Çoşku Oral, Arzu Kabal, Mehmet Hakan Yavuz, Güler Uysal, Necmi Çetinkaya, Necla Türker ve Refik Baklacı” isimleri yer aldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol