Alpullu Belediyesi’nden İftar

Alpullu Belediyesi'nin her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeği geçtiğimiz Cuma günü Belediye Barış Parkında verildi. Düzenlenen yemeğe katılım yoğun olurken, Belediye Başkanı Saim Kırcı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Alpullu Belediyesi'nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeği 25 Mayıs Cuma günü Belediye Barış Parkında yapıldı. Düzenlenen iftara vatandaşların yanı sıra AK Parti Kırklareli Milletvekili Adayları Selahattin Minsolmaz, Volkan Göç, Kadriye Tokat ile AK Parti İl Yönetimi,  kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Alpulu Belediye Başkanı Saim Kırıcı; "Toplumsal huzurun, sevginin, yardımlaşmanın derin anlamını en üst derecede hissettiğimiz Ramazan ayınızı kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım. Mütevazı sofralarınızda bol ve bereketli, saadet dolu iftarlar dilerim. Müslüman Dünyasının yüzyıllardır inançla taşıdığı, bugünlere sürüklediği bu manevi mirasın büyüklüğünün ve saygınlığının emanetçisiyiz.
Siyasi düşüncenizi bir kenara bırakarak bu duygularla buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Son yıllarda ülkemizi kanser gibi saran terör olaylarını nefretle kınıyorum. Toplumumuzu kedere boğan, ulusal birliğimize, geleceğimize tehdit bu kalkışmanın, elele, göz göze geleceğe umutla yürüyerek üstesinden geleceğiz. Bu uğurda şehit olan Asker, Polis ve Devlet Görevlilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. İnsanoğlunun yaşamında, akıl ve bilgi birlikte olduğuna göre, bizler bir gün nefreti, karmaşayı ve terörü geride bırakmayı başaracağız. İnsan değerlidir. İnsanın mutlu, çağdaş ve refah içerisinde yaşaması önemlidir. Bizler barışı savunuyoruz. İnsanlığı, sevgiyi ve toplumun ulaşmasını arzuladığımız refahı savunuyoruz. Haklı olduğumuz için kazanacağız. Belediye Başkanlığına siyaset yoluyla geliyorsunuz. Maalesef siyaset göründüğünden çok farklı, estetik ve trajik boyutları olan, gücün akıl dairesinde yönetimi ile ilgili boyutları olan uzun ve yorucu bir yolculuktur.
Bu yolculukta ve bu mücadelede, kazananın anlatacak güzel bir hikâyesi; kaybedenin de anlatacak acıklı bir mazereti vardır. Bizde acıklı mazeretimizi anlatıncaya kadar görevimize devam edeceğiz. Burada sizlere anlattıklarıma yürekten inanıyorum. Bir hayalden değil gerçeklerden ve gerçekleştirdiklerimizden bahsediyorum. Bu şehirde yaşayanlar bizi 50 yıl sonra sadece hizmetlerimizle anacak. Bizlerde 50 yıl sonra hizmetlerimizle anılırsak görevimizi başarı ile yapmışız demektir. Ne mutlu bize….
Bu mübarek Ramazan Ayı'nda birbirimizin ellerini tutarak, gözlerimiz gözlerimizde, yeni bir gelecek kurmayı hayal edebiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle;  ramazan aylarımızı, hep birlikte sonsuza dek, sosyal barışın sağlandığı, huzurlu, mutlu, sıcak ve güven içerisinde geçirebilmek dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyor, hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum ve değerli çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Ben şimdiden Ramazanınızı ve Ramazan Bayramınızı kutluyor, ailelerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum" dedi.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol