Alper Çiler’den Vize İlçe Teşkilatına ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı ve İl Teşkilatı ziyaretlerine devam ediyor. İl Teşkilatı olarak, İlçe Teşkilatlarına giderek fikir alışverişinde bulunan Alper Çiler ve AK Parti Teşkilatı, 2019 yılı için çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz günde gerçekleşen Vize ziyaretinde, birlik ve beraberlik mesajları da verildi.

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı ve İl Başkanı Alper Çiler, 15 Şubat Perşembe günü Vize İlçe Teşkilatı ziyarette bulundu. Ziyarete; Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, il başkan yardımcısı, ilçe koordinatörü katıldı. AK Parti Vize İlçe Binası’nda yapılan ziyarette 2019 yılı için iştişarelerde bulunan Partililer, Kırklareli Belediyeleri’ni AK Belediyecilikle tanıştıracaklarını ifade ettiler.
Kovankaya’ya tebrik
Vize Teşkilatı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Çiler’e ve il teşkilatına teşekkür etti. Aynı zamanda geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen İl Gençlik Kolları Kongresi’nde yeniden başkanlık görevine seçilen Bahadır Kovankaya’yı tebrik ettiler.
“Birlik, beraberlik,
kardeşlik içinde her şeyi
aşacağımıza inanıyorum”
Her fırsatta amaçlarının 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde başta merkez olmak üzere bütün belediyeleri alarak, Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile kucaklaştırmak istediklerini söyleyen Başkan Çiler, bu amaç için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Sloganımız her zaman belli biz büyük bir aileyiz. Allahın izniyle daha yapılacak çok işimiz var. Birlik, beraberlik, kardeşlik içinde her şeyi aşacağımıza inanıyorum. Samimiyetin ve dürüstlüğün her şeyden önce geldiğine inanıyorum. Bunu da cümle aleme her kongremizde gösteriyoruz. 2019’da bütün Kırklareli’ni AK Belediyecilikle tanıştıracağımıza inanıyoruz. Allah çıktığımız kutlu yolda mahcup etmesin. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi.
“Herkese AK Belediyeciliğin ne olduğunu anlatacağız”
Kırklareli’ne AK Belediyeciliği getireceklerini söyleyen Çiler; “Yerel teşkilatımızın görevi; hedefleri her zaman söylediğimiz gibi günü geçirmek değil çevremizde ki herkese 2023, 2053, 2071 olan bu davamızı anlatmaktır. 2019 yılında çok önemli iki seçime gireceğiz, bunlardan biri herkesin bildiği gibi yerel seçimler. Bizim amacımız Kırklareli’ni AK Belediyecilikle tanıştırmaktır. Biz AK Belediyeciliği bu şehre getireceğiz. Buna tüm kalbimle inanıyorum ve başarana kadar durmayacağız herkese AK Belediyeciliğin ne olduğunu anlatacağız. Allah çıktığımız kutlu yolda mahcup etmesin” diye konuştu.
Türkiye’nin büyümesi için
AK Parti’nin büyümesi gerekli
Türkiye’nin bölgede büyük güç olduğunu vurgulayan Çiler, “Türkiye’nin büyümesi için AK Parti’nin de büyümesi gerekiyor. Çünkü AK Parti bir Halk Hareketidir. Ülkemiz yapılan yeniliklerle ve yapılan yeni çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktadadır. Şu an Türkiye sadece ülkemizde değil, bölgemizde büyük güç konumunda. Bu da başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye gönül veren AK Neferler sayesindedir. Bizlerde yerelde elimizden gelen her şeyi hatta fazlasını yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol