Alper Çiler’den 30 Ağustos mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çiler mesajında şehitlerimize minnet duygularını iletti.

AK Parti İl Başkanı Alper Çiler mesajında şunları kaydetti: "Vatanımıza göz dikenlere milletimizin 30 Ağustos Zaferiyle, kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana bir kez daha göstermiştir. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile egemenliğimize karşı gerçekleşen saldırıda, milletimiz tüm Dünya’ya adeta demokrasi dersi vermiş, özgürlüğünden taviz vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Özgürlüğümüzü muhafaza uğruna verilen bu mücadelenin ardından 30 Ağustos zaferinin yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu daha anlamlı bir şekilde yaşıyoruz. Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnet ile anıyorum." 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Hüsamettin ÖZSOY 30 Ağustos 2019 Cuma 14:05:19

    Hayırlı Bayramlar Başkanım Yüreğine Sağlık Bayramlarda Cuma mız da Mübarek Olsun Birliği mize Vesile Olsun İnşallah Saygılarımla.