Alper Çiler ve AK Parti Heyeti Ankara’daydı

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve beraberindeki heyet 22 Mart Perşembe günü Ankara’ya giderek Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ı ziyaret etti. 

22 Mart Perşembe günü AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarete; AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Kırklareli Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Mehmet Çiler, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, Kırklareli İl Genel Meclis AK Parti Grup Başkanı Nihat Sağlam katılım gösterdi. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ı ziyaret eden heyet Kırklareli ile ilgili planlar hakkında istişarelerde bulundu.
Kutsal bir günde gerçekleşen ziyaret
Ziyaret hakkında konuşan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Ataş'ı Genel Merkezde ziyaret ettik. İlimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Kandillerini tebrik ettik. Böyle kutsal bir günde gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret umarım tüm Kırklareli için Hayırlı sonuçlar doğurur. Buradan tüm Kırklareli’nin Regaip Kandili’ni kutluyorum” ifadelerini kullandı.
“Kırklarelililere hak ettikleri hizmeti sağlamak istiyoruz”
Çiler; “Hedefimiz 2019. Her zaman söylediğimiz gibi hedefimiz Kırklareli’nde ki başka Merkez olmak üzere bütün ilçe ve belde belediyelerini almak istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu çerçevede gelişiyor. Kırklareli daha kaliteli daha güzel hizmetleri hak ediyor. Biz AK Belediyeciliği Kırklareli’ne getirerek Kırklarelililere hak ettikleri hizmeti sağlamak istiyoruz. Başka bir derdimiz yok tek derdimiz Kırklareli ve saygıdeğer vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması” diye konuştu.
“2019 yılında
hem Kırklareli’nin hem de Türkiye’nin kaderini
belirleyeceğiz”
2019 yılının önemi hakkında konuşan Başkan Çiler; “AK Parti kurulduğu günden beri her girdiği seçimi tek başına iktidar olarak tamamlamıştır. Bu da halkımızın bize ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a güvenin açık bir kanıtıdır.
Ama 2019 şimdiye kadar seçimlere girdiğimiz en önemli yıl olacak gerçekleşecek 3 önemli seçimle hem Kırklareli’nin hem de Türkiye’mizin kaderini belirleyeceğiz. Bu yüzden seçim çalışmalarına daima yarın seçim olacak şekilde devam ediyoruz. Bizleri diğer siyasi hareketlerden ayıran en önemli özelliğimiz bu” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol