Alper Çiler mazbatasını aldı

30 Aralık Cumartesi Günü gerçekleştirilen AK Parti Kırklareli 6.Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanı olarak güven tazeleyen Alper Çiler mazbatasını aldı. 3 Ocak Çarşamba günü Kırklareli Adliye Sarayı’nda mazbatasını alan Çiler’e çok sayıda AK Partili vatandaş eşlik etti. Kongrelerin düğün gibi geçtiğini söyleyen partililer, bu geleneği mazbata töreninde de bozmayarak omuz omuza mazbatayı almaya giderek Başkanlarının arkasında olduklarını bir kez daha gösterdiler. Mazbatayı alan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek hedeflerini açıkladı, “Hedefimiz Kırklareli’ni AK Belediyecilikle tanıştırmak.” dedi.

3 Ocak saat 10.45’te, AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı Binası’nda buluşan AK Parti ailesi, davul ve zurnalar eşliğinde Kırklareli Adliye Sarayına gittiler.
Yol boyunca oldukça renkli görüntüler ortaya koyan Alper Çiler ve AK Parti ailesi, yolda karşılaştıkları vatandaşlar ve esnaflarla sohbet etti, hayırlı olsun dileklerini aldı.
Mazbatayı almaya, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencal, Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, parti mensupları ve vatandaşlardan oluşan oldukça kalabalık bir şekilde giden AK Parti Ailesi birlik beraberlik portresi çizdi.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’e mazbatasını Seçim Kurulu Başkanı Hakim Duran Baştürk ile Seçim Kurulu İl Müdürü İbrahim Özkök birlikte takdim ettiler.

Partililerin alkışları arasında mazbatasını alan Çiler, görev süresi boyunca ve yeni dönemde kendisine inanan ve daima yanında olan partililere teşekkür etti. 2019 seçim hedeflerini açıklayan Başkan Çiler, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Kırklareli Belediyesi’ni almasını hedeflediklerini vurguladı.
Birlik, beraberlik, kardeşlik içinde her şeyi aşacağımıza inanıyorum
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, mazbatayı alıp parti binasına döndüklerinde partililere seslendi. Çiler konuşmasında; ‘’Sloganımız her zaman belli biz büyük bir aileyiz. Allahın izniyle daha yapılacak çok işimiz var. Birlik, beraberlik, kardeşlik içinde her şeyi aşacağımıza inanıyorum. Samimiyetin ve dürüstlüğün her şeyden önce geldiğine inanıyorum. Bunu da kongrede sağ olun, ailelerinizle, yakınlarınızla oraya teşrif ettiniz. Çok büyük bir coşku sağladınız. Milletvekilimizle beraber giderken Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım bizzat teşekkür etti. Sizi tebrik ederim dedi. Çok büyük bir coşku vardı salonda. Sizlerde o ışığı görüyorum. 2019’da inşallah, bütün Kırklareli’ni AK Belediyecilikle tanıştıracağımıza inanıyoruz. Allah çıktığımız kutlu yolda mahcup etmesin. Dualarınız eksik etmeyin. Allah razı olsun’’ ifadelerini kullandı.
“Başarana kadar durmayacağız”
Konuşmasına şu sözlerle devam eden Çiler, “Yerel teşkilatımızın görevi; hedefleri her zaman söylediğimiz gibi günü geçirmek değil çevremizde ki herkese 2023, 2053, 2071 olan bu davamızı anlatmaktır. 2019 yılında çok önemli iki seçime gireceğiz, bunlardan biri herkesin bildiği gibi yerel seçimler. Bizim amacımız Kırklareli’ni Ak Belediyecilikle tanıştırmaktır.
Biz AK Belediyeciliği bu şehre getireceğiz. Buna tüm kalbimle inanıyorum ve başarana kadar durmayacağız herkese AK Belediyeciliğin ne olduğunu anlatacağız. Allah çıktığımız kutlu yolda mahcup etmesin. Dualarınız eksik etmeyin. Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.
“Liste çıkması
husumetten değil daha iyisi için çaba
gösterilmesindendir”
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, yaptığı açıklamada; ‘’Mecliste bütçe görüşmelerini gerçekleştirdik, sonrasında meclis tatile girdi. Zaten ilçelerimize ilişkin kongre süreçlerini belirlemiştik. Dört arkadaşımızın görev sürelerinin sonuna gelindi. Dört eski arkadaşımız da kaldı. Sıra İl Kongremize geldi. Eski yeni demeden, güzel bir kongre oldu. Liste çıkması mümkündür. Bunlar ayrılık, gayrılık karşılıklı birbirine husumet değildir. Daha iyi olsun diye bir çaba ortaya koymaktır.” dedi.
“AK Parti’den düşürülen her bir tuğla Türkiye’nin geleceğinden düşürülen bir tuğladır”
“Yılın son kongrelerinden bir tanesini Kırklareli’nde gerçekleştirdik. Başbakanımızın, genel başkan yardımcımızın ve çok sayıda bakanımızın şereflendirmesiyle yapıldı. Ben hayırlı bir sonuç olduğu düşüncesindeyim. Kadrolar yenileniyor ve gençleşiyor. Burada emek veren arkadaşlarımız var. Eskiler, yeniler demeden hedef bir tane. Çünkü Türkiye’nin üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor. Sadece Türkiye’de değil coğrafyamızda çok büyük oyunlar oynanıyor. Dolayısıyla bir tane insanı kaybetme lüksümüz yok. Eski yönetimdeydi, yeni yönetimdeydi, bu sürecin içinde yer aldı veya almadı fark etmez. Bundan sonra buna Kırklareli’nde prim vermemek gerekiyor. Ülke açısından AK Parti’nin kaderi, artık Türkiye’nin kaderidir. AK Parti’den düşürülen her bir tuğla Türkiye’nin geleceğinden düşürülen bir tuğladır. Türkiye ümmetin son kalesidir. Bakın Suriye’de olanları Filistin’de olanları, İran’da olanları, coğrafyada olanları, hepimiz görüyoruz. Gezi Parkı olaylarını hatırlayın, benzerini İran’da yapmaya çalışıyorlar. Dünya’da haritalar tekrar yapılmaya çalışılıyor.
Belki bu kongreler şenlik havasında geçiyor ama önümüzdeki seçimleri kazanmamız gerekiyor. 2019’daki yerel seçim, milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde zafiyete uğramamız demek ülkenin zafiyete uğraması demek’’ diye konuştu. AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın konuşmasından sonra AK Parti logosu bulunan pastayı İl Başkanları ve Vekil Minsolmaz tarafından kesildi.
Program partililere pasta ikramı ve karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol