Alper Çiler, ayağının tozuyla vatandaşlarla buluştu

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da temaslarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, görüşmelerini
tamamlamasının ardından ilimize dönerek ayağının tozuyla halkla bir araya geldi. AK Parti Merkez Parti Binası’nda vatandaşlarla buluşan Çiler, sorunları dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Göreve geldiği günden bu yana, vatandaşlarla iç içe olan, onların sorunlarını dinleyen, çözüm arayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, görev döneminde uygulamaya koyduğu ve parti binasında gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
Her Pazartesi günü parti binasında vatandaşların dertlerine derman olmaya çalışan İl Başkanı Çiler ve partililer, bu kez dün bir araya geldiler. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da temaslarda bulunan Alper Çiler, görüşmelerini tamamlamasının ardından ilimize dönerek ayağının tozuyla halkla buluştu. “Halkın derdi, bizim derdimiz” diyerek bu yola çıktıklarını ifade eden Çiler şunları söyledi; “Göreve geldiğimizde hayata geçirmeye söz verdiğimiz “Halk Günleri” uygulamamız ile insanımızın dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Sonuçta bu göreve geldiysek, hakkını vermemiz gerekir düşüncesiyle hareket ediyoruz. Partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da bizlere verdiği talimatlar hep bu yöndedir. “Halktan kopmayın, halkla iç içe olun.” Bizler de AK Parti Kırklareli ailesi olarak bu talimatı şiar edinerek, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Her Pazartesi günü parti binamızda halk günleri gerçekleştiriyor, onları dinliyor, problemlerini çözmek için çaba sarf ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bulunmam sebebiyle, 26 Ağustos Pazartesi günü yapılan toplantıya iştirak edememiştim. Sağolsun Başkan Yardımcılarımız, vatandaşlarımızla ilgili ve alakalı oldular. Ancak ben de Ankara’dan döner dönmez, yeni bir halk toplantısı gerçekleştirmeyi uygun gördük. Aslında burada günün bir önemi yok. Bizim her zaman, her saat, her gün kapımız açıktır. Ben her zaman telefon numaramı vatandaşlara veriyorum ki, acil bir durumda bana ulaşabilsinler diye. Olması gereken de budur diye düşünüyorum. Allah razı olsun halkımızdan onlar sayesinde bu görevde yer alıyoruz. Onlara hizmet etmek boynumuzun borcudur.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Halk da ne nankör ki bu halka hizmeti boyun borcu gören iktidarı iktidardan indirmek üzere nerdeyse!