Alper Çiler, “Her şey yeni Kırklareli için”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, ilimizin gelişimi ve kalkınması adına çalışmalarını tüm hızıyla
sürdürüyor. Çiler, bu kapsamda Gazdaş Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan ve Gazdaş Kırklareli İşletme Müdürü Irmak Kaya ile dün ilimizdeki tüm ilçe ve beldeler ile ilgili yeni yapılacak olan doğalgaz proje, yatırım ve hatları hakkında
istişarelerde bulundu.

Göreve geldiği günden bu yana, Kırklareli’ne gerçekleşen yatırımlara aracı olan, ilimizin refahı ve kalkınması adına somut çalışmalara imza atan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, dün Gazdaş Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan ve Gazdaş Kırklareli İşletme Müdürü Irmak Kaya ile bir araya geldi. Çiler buluşmada ilimizdeki tüm ilçe ve beldeler ile ilgili yeni yapılacak olan doğalgaz proje, yatırım ve hatları hakkında istişarelerde bulundu.

İlimize yeni yapılacak olan doğalgaz proje, yatırım ve hatları hakkında görüşmelerde bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, şu ifadeleri kullandı: “Gazdaş Trakya Bölge Müdürü Sayın Tamer Akaslan ve Gazdaş Kırklareli İşletme Müdürü Sayın Irmak Kaya ile ilimizdeki tüm ilçe ve beldeler ile ilgili yeni yapılacak olan doğalgaz proje, yatırım ve hatları hakkında istişarelerde bulunduk. Rabbim, devletimize zeval vermesin inşallah. Her şey yeni Kırklareli için. Hedef 2023.”
“Durmak yok”
Çiler açıklamalarına şöyle devam etti; “Bazı kesimler “Kırklareli Belediyesini AK Parti alamadı. Artık buraya yatırım gelmez” gibi son derece yanlış bir düşünceye kapılıyorlar. Asla böyle bir durum söz konusu değildir. Bizler AK Parti Kırklareli ailesi olarak her zaman halkımızın görüşlerine ve tercihine saygı duyduk, duymaya da devam ediyoruz. Evet, az bir farkla Kırklareli Belediye Başkanlığını Cumhur ittifakı olarak kaybettik. Fakat bu durum kesinlikle “Kırklareli’ne artık yatırım gelmeyecek” anlamına gelmez. Bizler İl Başkanlığı olarak tüm birimlerimiz ve partililerimiz ile gerektiğinde 7/24 çalışarak, ilimizi hükümetimizin sağladığı imkanlardan maksimum şekilde faydalanması adına çabalıyoruz. Ve bu çabalarımızın meyvesini de gördüğünüz gelişmelerle birlikte topluyoruz. Eğitim, sağlık, ulaşım, tarım ve daha ve benzeri konularda Kırklareli’miz, birçok ilimizden daha fazla proje ve yatırıma kavuştu, kavuşmaya da devam edecek. Partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde “Durmak yok, yola devam” talimatını şiar edinerek, çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. büyüğe benzetilmek 15 Eylül 2019 Pazar 13:57:49

    Yıkımın eşiğindeki Yeni Türkiye gibi edilecek anlaşılan Kırklareli yakında.