Alper Çiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, partisinin Ankara, Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği geleneksel kampında, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Erdoğan, Çiler’e; “"Başarılarınız inşallah bundan sonra da
artarak devam eder " diyerek, Kırklareli’ne selamlarını iletti…

Adalet ve Kalkınma Partisi, geçtiğimiz hafta sonu artık bir gelenek haline gelen, Ankara Kızılcahamam kampının bu yılki buluşmasını gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde düzenlenen kampta, 31 Mart seçimlerinin ardından yeni seçilen Belediye Başkanlarına misyonları hatırlatıldı, AK Belediyeciliğin hizmet felsefesi anlatıldı.

Buluşmaya 81 İlden AK Partili Belediye Başkanları ve çok sayıda partili iştirak etti. AK Parti İl Başkanı Alper Çiler de Kırklarelili Belediye Başkanları ile birlikte kampa katılım gösterdi. Kamp esnasında çok sayıda Bakan, Bakan Yardımcısı ve üst düzey bürokratlarla bir araya gelen Çiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de bir araya geldi.
Bu anlamlı buluşmaya gazetemize değerlendiren Çiler, şunları kaydetti; “Sayın Cumhurbaşkanımıza Kırklareli’nden kendisine vatandaşlarımızın selamını getirdiğimi ilettim. Çok sevindi ve teşekkürlerini iletti. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İlimizde birçok belde ve ilçenin AK Belediyecilik ile tanıştığını, daha önce AK Partili Belediyeler ile yoluna devam bölgelerimizin ise güven tazelediğini kendisine anlattım. Sayın Cumhurbaşkanımız; "Başarılarınız inşallah bundan sonra da artarak devam eder " dedi ve Kırklareli’mize çok selam söyledi.”
Kızılcahamam kampını da gazetemize değerlendiren Alper Çiler açıklamalarına şöyle devam etti; “17 yıldır iktidarda olan, milletin iradesiyle girdiği her seçimden birinci parti olarak çıkan AK Parti’nin Belediyecilik hizmet anlayışı her zaman; insan odaklı, siyasetten ve benmerkezcilikten uzak, planlı, programlı, şeffaf bir yönetimi misyon edinmiştir. İşte bu kapsamda 31 Mart yerel seçimlerinin ardından, yine Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atan partimiz, seçilen Belediye Başkanlarımıza bu misyonlarını hatırlatmak, vurgu yapmak ve görevlerinin önemine dikkat çekmek adına geleneksel Kızılcahamam kampımızın bu yılki buluşmasını gerçekleştirdi. Bizler de AK Parti Kırklareli ailesi olarak Belediye Başkanlarımız ile birlikte kampta hazır bulunduk. Ve şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki; AK Partili Belediyeler ve onun Başkanları her zaman olduğu yeni döneme de projeleriyle, hizmetleriyle sonuna kadar hazırlar. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023 hedeflerimize adım adım yaklaşırken, güçlenerek, büyüyerek yolumuza devam ediyoruz.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. alper çiler sen kırklareline gelmiş geçmiş en dürüst ve güleryüzlü adamsın. biz fukara ve garibanlara ekmek verilmesine vesile oldun. öelene kadar öldükten sonra da bu kardeşin ailemle hep dua edeceğiz sana. gorduğum kadarıyla burdaki eski hırsız rantçı din tüccarı siyasetcilerin de hepsini tek tek temizledin eline yüreğine saglık ama kırklar insanı kıymet bilmez bilesin maşallah bu işler hayır dualarla oluyor aman kendini bozmayasın . hayırlı ramazanlar kardeşim