Alper Çiler; “15 senedir Kırklareli’ne tam destek alıyoruz”

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı Ocak Ayı daraltılmış İl Danışma Meclis toplantısı, geçtiğimiz Pazar günü Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi salonunda yapıldı. Toplantı öncesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitler için Saygı Duruşunda bulunan partililer ardından İstiklal Marşı’mızı okundu.

Açılış ve Yoklamanın ardından Divan Başkanlığına İlknur Funda Söylemez getirildi. Kâtip Senay Ülgen seçilirken, Üyeler Aliş Biçer, Hüseyin Akbulut ve Neriman Babat oldu. Düzenlenen toplantıya, Kırklareli İl Koordinatörü Mehmet Ali Okur, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden, AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, Kırklareli’ne bağlı AK Parti ilçe Başkanları, AK Parti Kırklareli İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda partili katıldı.
İl Danışma Meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “ Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantımızın hayırlara vesile olması dileğiyle hepinizi şahsım ve teşkilatım adına saygıyla selamlıyorum hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Öncelikle 15 Temmuz şehitlerimizi ve bugüne kadar Terörle mücadele sırasında vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve dinimiz için Şehit düşen tüm şehitlerimizi Rahmetle ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun inşallah. Gazilerimize ve Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, Cumhurbaşkanımızın
liderliğinde bizi bu kutsal davamızdan kimse vazgeçiremeyecek Allahm izniyle”
“Son 4 maddemiz kaldı”
“Önemli bir süreçten geçiyoruz. Anayasa değişikliği ile ilgili son 4 maddemiz kaldı. Hep beraber seyrediyoruz ki maalesef partilerinin isminde ‘HALK’ olanlar, halkın önüne gitmekten korkuyorlar. Yaklaşık iki yıldır dava arkadaşlarımız ile birlikte Kırklareli zor bir yer diyoruz ama birazda öz eleştiri yapmamız lazım. Bizlerin insanlara dokunması gerekiyor. Anayasa değişikliğini çok iyi anlatmamız gerekli.
Artık dünyanın bile büyük lider olarak baktığı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Allah herkese böle görevler nasip etmiyor. Zor bir dönemde hepimiz getirildik. Ama gerçekten en şerefli bir dönemin olduğu dönemde göreve geldik”
“Yeni hastanemiz açılıyor”
“Bildiğiniz gibi yarın 250 yataklı Yeni Devlet Hastane’si açılacak. Buranın resmi açılışını Şubat ya da Mart Ayı’nda yapacağız.
Bunun dışında 2 bin kişilik Kapalı Spor Salonu Projemizin imzaları atıldı. Çalışmaları devam ediyor. Adliye Sarayı bu sene yapılacak. 15 senedir AK Parti hükümeti Kırklareli’ne desteğini eksik etmedi. Bizde, çalışmalarımıza hız vererek, referandumda güzel oy olarak Trakya’nın incisi olmak için çalışacağız. Kırklareli’nden sesimizi Türkiye’ye duyurmanın vakti geldi”
“Seçimlere hazırız”
“Mutlaka 2019 seçimlerinde bütün belediyelere AK Parti damgasını vurmamız gerekiyor. 2019 yılındaki seçimlerde Kırk Şehitler Tepesine bayrağımızı dikeceğimize inanıyorum. İnsan odaklı bir partiyiz.
Yunus Emre’nin dediği gibi gönüller yapmak için geldik. 2 senedir partimiz her türlü vatandaşa kapılarını açmış ve onları dertlerini dinlemiştir. Garip ve gurabanın burada öncüsü olduk. Gelen herkes iş istiyor. Bende gelen herkese evli olup, olmadığını, çocuklarının olup olmadığını soruyorum. Gerçekten evine çocuklarına ekmek götüremeyen aileler var. Kırklareli’nde işsizlik sorunu vasıflı elemanımızın olmadığından.
İş beğenmemizden kaynaklanıyor. Biz burada Allah rızası için varız. El ele verelim. Referandum sürecini yaşayacağız. Halktan hiçbir zaman kopmadık ama her zamankinden daha fazla halkın içinde olacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bunca yaptığınız işlere rağmen hatta belediyenin eksiklerinin size verdiği koza rağmen yine de Kırklareli'de göze gelir bir sıçrama yaratamıyorsunuz Alper bey. Bu da başarı mıdır bilemiyorum.