Alper Çiler 127. Daraltılmış İl Başkanları Toplantısına katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, 127. Daraltılmış İl Başkanları İstişare Toplantısı’na katılım gösterdi. Yerel seçimlere yaklaşırken istişarelerde bulunulurken katılımcı illerin başkanları yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında, önceki dönem Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ın katılımlarıyla düzenlenen 127. Daraltılmış İl Başkanları İstişare Toplantısına katılan Başkan Alper Çiler, toplantı ve yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
“Bundan sonraki süreçte
gerçekleştireceğimiz çalışmalar konusunda da istişareler yaptık”
Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Çiler, “Kırklareli teşkilatı olarak çok yoğun bir dönem yaşıyoruz. İl başkanları toplantımızda da çalışmalarımızı paylaşıp değerlendirmelerde bulunduk. Bundan sonraki süreçte gerçekleştireceğimiz çalışmalar konusunda da istişareler yaptık. Sonuçları itibariyle çok verimli bir toplantı oldu. Kırklareli’ni ve ülkemizi daha iyi noktaya taşıma adına çalışmalarımıza daha önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. AK Parti ailesi olarak milletimizle birlikte ülkemizi 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonuna ulaştırmak için çaba harcıyoruz. Bizleri bu hedeften hiç kimse alıkoyamayacaktır. Güçlü bir Türkiye için memleketimizi daha güzel noktalara taşımak için her zaman olduğu gibi yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
“Tüm kadrolarımızla daha kalkınmış ve gelişmiş bir Kırklareli için çalışıyoruz. Parti teşkilatımız, belediye meclisimiz, il genel meclisimiz ile ilimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz” diyen Başkan Çiler, çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.
“AK Parti iktidarlarının yerelde belediyelerde hizmeti vatandaşa götürmedeki başarısı ortadadır”
Çiler sözlerine şu şekilde son verdi; “Önümüzdeki süreçte Kırklareli’mize en iyi şekilde hizmet sunmak ve yapılacak çalışmalarımızın istişare ve değerlendirmesini yaptık. AK Parti iktidarlarının yerelde belediyelerde hizmeti vatandaşa götürmedeki başarısı ortadadır. Şehirlerimiz, alt yapı hizmetleri başta olmak üzere sosyal, kültürel ve tarihe hizmet ve projelerle yepyeni bir kimliğe kavuşmuştur. Kırklareli’ne AK Belediyeciliği getirerek ilimizi de Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir haline getirmek istiyoruz. Vatandaşımız her zaman hizmetin en iyisine layıktır.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol