Almanya’daki firmaların Kırklareli’nde yatırım yapma imkanı araştırılıyor

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ın ziyarete ettiği Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Dış Ticaret ve Yatırım Destek Ajansı Müdürü Dr. Adem Akkaya, bölgelerinde faaliyet gösteren firmaların Kırklareli’de yatırım yapmasını sağlamak istediklerini ifade etti.
Samimi ve sıcak bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Odanın çalışmaları hakkında Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Dış Ticaret ve Yatırım Destek Ajansı Müdürü Dr. Adem Akkaya bilgiler verdi. İki ülke arasındaki iyi ilişkileri daha da geliştirmek için üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını belirtti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Dış Ticaret ve Yatırım Destek Ajansı Müdürü Dr. Adem Akkaya’yı ziyaret etti. Kırklareli’deki yatırım imkanları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Ajans Müdürü Dr. Adem Akkaya bölgelerinde faaliyet gösteren firmaların Kırklareli’de yatırım yapmasını sağlamak istediklerini ifade etti.
“Firmalarımızın Kırklareli’de yatırım 
yapmalarını istiyoruz”
Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Dış Ticaret ve Yatırım Destek Ajansı Müdürü Dr. Adem Akkaya, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “Kırklareli’yi bir üretim şehri olarak tanıyoruz. Tükettiğinden daha fazlasını üreten Kırklareli artık dünyanın ilgisini daha da çok çekiyor. Tarım ve Sanayi gibi konulardaki üretiminizin yanı sıra sahip olduğunuz coğrafya ile Turizm konusunda da yükselmeye, ses getirmeye devam ediyorsunuz.
Ajans olarak; bölgemizde faaliyet gösteren firmalarımızın ihracat kapasitelerini artırmaya ve dünya piyasasında boy göstermelerine destek olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile ticari iş birliğimizi geliştirip bizim bölgemizde faaliyet gösteren firmaların Kırklareli’de yatırım yapmasını sağlamak bizleri memnun edecektir” dedi.
“Bizim tek amacımız ilimiz…”
Kırklareli’de ekonominin canlandırılarak, istihdamın arttırılması için her platformda başta Kırklareli OSB olmak üzere, Kırklareli’deki yatırım imkanlarını anlattıklarını ve olumlu sonuçlar aldıklarını ifade eden KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz” dedi.
Samimi ve sıcak bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Odanın çalışmaları hakkında Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Dış Ticaret ve Yatırım Destek Ajansı Müdürü Dr. Adem Akkaya bilgiler verdi. İki ülke arasındaki iyi ilişkileri daha da geliştirmek için üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını belirtti. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol