Alman panzeri değil, Kırklareli kızanı

Spor Toto Bal Ligi 4.Grupta 5.Hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. 20 golün atıldığı haftada en çok dikkat çeken maçlardan birisi de Sivas Demirspor ile Ünye 1957 Spor karşılaşması oldu. Karşılaşmada geri düşen konuk ekip Ünye 1957 Spor’un Kırklarelili futbolcusu Hasan Can Özkan, uzatmaların 5. dakikasında topu ağlar ile buluşturarak takımına deplasmanda 1 puanı kazandıran isim oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta yer alan Ünye 1957 Spor’un başarılı oyuncusu Hasan Can Özkan, takımına altın değerinde 1 puan kazandırdı. Dakika 71’de kalesinde golü gören Ünye 1957 Spor, 90+5’te attığı gol ile deplasmandan altın değerinde 1 puan ile dönerek zirve takibini sürdürdü.
Bu kızan küçükken de farklıydı
Kırklarelili futbolcu, daha önceki kariyerinde Kırklarleispor’da da top koşturdu. Gençlik yıllarında da büyük başarılar elde ederek dikkatleri üzerine çeken Özkan, lise yıllarında okul t akımıyla birlikte Türkiye genelinde büyük başarılar kovalayan takımda yer alan isim olmuştu.
Lise yıllarında da büyük başarılar elde eden 28 yaşındaki futbolcu, Ünye 1957 Spor ile çıktığı maçlarda da kaliteli futboluyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Özkan, takımı için önemli bir gol attığı için mutlu olduğunu ifade ederek, son dakikalarda ileri çıkmak için hocasından izin aldı ve golü de buldu.
90+5 gol Hasan Can Özkan…
Skor tabelasın da ilk yarı golsüz beraberlik ile sona erdi, ikinci yarıda da yüklenen Ünye temsilcisi aradığı golü bulamadı. Dakikalar 71’i gösterirken, duran toptan kalesinde golü gören Ünye temsilcisi, kaçırdığı goller ile aslında farklı bir galibiyeti de elden kaçırdı. 5. Hafta sonunda deplasmandan 1 puan ile dönen Ünye temsilcisi, ligde 3. Sırada kendisine yer buldu.
Ünye 1957 Spor zirve takibini
sürdürdü
BAL Ligi'nin 5.haftasında deplasmanda Sivas Demirspor ile 1-1 berabere kalarak evine 1 puan getiren Ünye 1957 ligde zirve takibini sürdürmeye de devam etti. Mücadelenin oynanacağı sahada bir başka mücadelenin devam etmesinden dolayı, Ünye 1957 Spor- Sivas Demirspor mücadelesi 30 dakika gecikmeli başladı.
İlk yarı golsüz sona erdi
İlk yarı 0-0 bitti ve ilk gol de 71. dakikada geldi. Geri düşen Ünye temsilcisi Hasan Can ile 90+5 te golü bularak deplasmanda durumu eşitledi. Attığı golün ardından golü sezerek hücuma çıkan Özkan, mutluluğunu ifade ederek, “Takımım için önemli bir atmaktan dolayı çok mutluyum” sözlerini dile getirdi.
5. Hafta’da 20 gol atıldı ama
1’i çok başka
Spor Toto Bal Ligi 4.Grupta 5.Hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. 20 golün atıldığı haftada bir gol ise diğerlerinden çok farklıydı. Hocasından ileri çıkmak için izin isteyen başarılı futbolcu, uzatmaların son dakikasında bulduğu gol ile taraftarının da büyük takdirini topladı.
Genç kadrosuyla mücadele eden ve 4 haftada sadece 1 puan toplayan Sivas temsilcisi güçlü rakibi karşısında 71. dakikada Muhammed Yörük'ün golüyle 1-0 öne geçti. Ünye 1957 Spor,uzatmalardaki stres dolu dakikaları 90+5. dakikada stoperi Hasan Can Özkan'ın attığı golle durumu eşitledi. Ünye temsilcisi sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar ikinci deplasman maçından da galibiyetle dönemezken 5 haftada 2 galibiyet 3 beraberlikle 9 puan topladı ve 3. sıradaki yerini korudu.
Defanstan çıktı, 1 puanı söktü geldi
Kornerden gelen topu takım arkaşının indirmesinin ardından hızlı davranın Hasan Can Özkan, gol anını anlatırken, “Aslında rakip zayıf gibi gözükse de zor bir maç oldu. Genç koşan bir ekipti çok gol kaçırdık. Özellikle ilk yarı 4-5 tane yüzde yüzlük kaçırdık, atamadık. Atamayınca da rakip daha da dirençli hale geldi. Sonra ikinci yarıda goller kaçırdık. Rakip bir duran toptan kornerden attı. Ondan sonra da pozisyonlara girdik fakat yapamadık artık maçın bitmesine son 7-8 dakika kala hocama ileri çıkayım dedim. O da izin verdi ileri çıktım ve 90+5’te uzun gelen bir topta arkadaşım indirdi ben de kaleciden önce ayağımı koydum üzerinden aşırttım. Öyle oldu yani. Maçta 2 tane daha pozisyonum vardı atamadım onları. Bu şekilde rahat kazanacağımız maç 1-1 tamamlandı” sözlerini dile getirdi.




Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol