Alkışlar Ahmet Mithat Ortaokulu öğrencileri içindi

Kırklareli Ahmet Mithat Ortaokulu öğrencileri tarafından Türk Halk
Müziği Konseri dinleyicilerin takdirini topladı. 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü 19.30’da Rektörlük Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere, öğretmenler, öğrenci ve öğrenci velileri katılım gösterdi.

Ahmet Mithat Ortaokulu öğrencileri koro halinde seslendirdikleri birbirinden önemli türkülerle izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Okul öğrencilerinden oluşan koro sahnede gösterdikleri performansla büyük beğeni toplarken, gecenin sonunda öğrencilerin performansı ayakta alkışlandı.
Verilen konserin sonunda Okul müdürü Edip İpek, bu gece için yoğun bir şekilde hazırlanan öğrencilerimize teşekkür ediyorum diyerek, “Bu önemli gece de bizlere Türk Halk Müziğinden eserler sunan hem çalıp, hem söyleyen tüm öğrencilerimizi ve bu öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum. Türküler, Türk kültürünün yaşam tarzıdır, Türküler sevdadır, Türküler Anadolu dur. Türküler hayattır. Her türkünün ayrı bir hikâyesi var. Bu salonda, velilerle öğrencilerimizle dinlediğimiz bu türküler bizim ve bizden önceki kuşakların türküleridir. Bu türkülerimizi bizden sonraki kuşaklara da aktarılmasında bizlere görevler düşmektedir. Öğrencilerimizi bu günlere getiren veli ve hocalarımızı yürekten kutluyorum. İmkân verilirse öğrencilerimiz hem eğitim de hem de sosyal faaliyetlerde daha başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Bu gece için yoğun bir şekilde hazırlanan öğrencilerimize verdikleri konser için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol