"Alışverişimizi esnafımızdan yapalım"

Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker yaptığı basın açıklamasında, Covid-19 sürecini değerlendirdi. "Başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve özveriyle gecesini gündüzüne katarak salgının önlenmesi için mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza Esnaf ve Sanatkarlarımız adına teşekkür ediyorum" diyen Şeker, Devletimizin yetkililerinden isteğimiz pandemi süresince esnaf ve sanatkarımızın üzerindeki desteğe devam etmesidir. Esnaf ve Sanatkar temsilcileri olarak halkımızdan isteğimiz de esnafımızın yanında olmalarıdır" açıklamasını yaptı...

Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker COVİD-19 sürecini değerlendirdi.
Şeker yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti; "11 Mart itibariyle ülkemizde başlayan coronavirüs salgını halkımızın sağlığını olumsuz yönde etkilemiştir.Memleketimizde ve dünyada yaşanan olaylardan sonra tedbirler ivedilikle alınmış Covid-19 ile başarılı bir mücadele süreci başlamıştır. Başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve özveriyle gecesini gündüzüne katarak salgının önlenmesi için mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza Esnaf ve Sanatkarlarımız adına teşekkür ediyorum.
"Tedbirli hayata hepimiz uyum sağlamalıyız"
Bu süreçte en çok etkilenen kesim şüphesiz küçük sermayesi ve alınteri ile mücadele eden esnaf ve sanatkarımız olmuştur.

Kahveden berber ve kuaföre, lokantalara, eğlence yerlerine kadar birçok işletme geçici süre kapatılmıştır. 65 yaş üstü esnafımız dükkanlarını açamaz oldu. İnsanların evden çıkmamaları esnafımızı çok etkilemiştir.Devletimiz büyük başarı göstererek salgını kontrol altına almayı başarmıştır. Ancak sonbahar ve kış sezonu girmek üzere iken mesafe, hijyen, maske kurallarına bir kat daha titizlikle uymalıyız. Tedbirli hayata hepimiz uyum sağlamalıyız.
"Şİmdi esnafımıza sahip
çıkma zamanıdır"
Devletimizin yetkililerinden isteğimiz pandemi süresince esnaf ve sanatkarımızın üzerindeki desteğe devam etmesidir. Şimdi birlikte güç olma esnaf ve sanatkarımıza sahip çıkma zamanıdır. Esnaf ve Sanatkar temsilcileri olarak halkımızdan isteğimiz esnafımızın yanında olmalarıdır. Alışverişlerinizi esnafımızdan yapınız."

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. esnafın senindir sensin 23 Eylül 2020 Çarşamba 20:17:36

    Toplum bünyesinin bir organı olan esnafına sahip çıkmayan topluma dışarıdan gelecek parazitler sahip çıkar perişan eder ellerinde oynatırlar.