Ali Kınık ülkücülere türkü dolu bir gece yaşattı

Kırklareli Ülkü ocaklarının düzenlediği “Ülküde Birlik” gecesinde sahne alan usta sanatçı Ali Kınık Kırklareli’ndeki ülkücülere söylediği türkülerle mest etti.
Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odası düğün salonunda 4 Mayıs Perşembe akşamı Kırklareli Ülkü ocakları “Ülküde Birlik” programı düzenledi. Programda usta sanatçı Ali Kınık’da sahne alarak konuklara türkü ziyafeti verdi.
Programın açılışında konuşma yapan Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Yabacı “Bugün güzel bir gecede ülkücü kardeşlerimizle burada buluştuk.
Ülkücü hareket 250 yıllık bir fikrin ateşi olmuştur adeta Başbuğumuz başta olmak üzere Hüseyin Nihal Atsızata ve daha nicelerinin gönlümüzde yaktığı bu ateş ebedi müddet sürecektir. Bizler türküz Türkçüyüz ve Atatürkçüyüz.”dedi.

Başkan Yabacı devamında “Şunu belirtmek isterim ki; malumunuz bir referandum seçim sürecinden ve ilçe kongreleri seçim sürecinden daha yeni çıktık. Camiamız yorgun ve haliyle biraz yıprandı. Bizler de bu yorgunluğu biraz olsun atalım diye tabiri caizse aile içerisinde ülkücülerin, milliyetçilerin buluşmasını, kaynaşmasını, dargınlıkların, küskünlüklerin giderilmesi için bir konser tertip etme kararı aldık.
Bildiğiniz gibi Genel Başkanımızın takdirleri ile bende il başkanlığına atanalı henüz çok bir zaman olmadı. Böyle bir vesile ile siz gönüldaşlarımızla buluşma ve hasret giderme fırsatım oldu.
İl başkanlığına atandığımız günden beri canımızı dişimize takarak davamız için neler yapabileceğimizin çabası içerisinde bulunduk. Eski il başkanımız Hakan Bozfırat beyden de Allah razı olsun. Onun bıraktığı yerden bizler de üzerine bir şeyler koyarak Kırklareli ülkü ocağımız için çalıştık ve çalışıyoruz.
Ülkücü kardeşlerimize, genç bozkurtlara daha ferah, daha geniş ve daha güzel bir ortam oluşturma çabalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Unutmayın ki; ülkü ocakları Türk Milletinin ve hareketimizin geleceğidir. Buradan yetişen gençlerimiz yarınlarımızın milliyetçi Türkiye’sinin mimarları olacaklardır.
Yaklaşık 4 aydır görevdeyim, bu kısa zamanda çok gönüldaşlarımızla tanıştık. Bir seçim ve kongre atlattık. Bugün burada başta değerli sanatçımız Ali Kınık beyefendi ve şiir okuyacak, bağlaması ile sahne alacak gönüldaşlarımızla beraber bu yorgunluğu hep beraber atmayı canı gönülden temenni ediyorum. “diye konuştu.
Konuşmanın ardından açık arttırma usulü tablo satışı yapıldı.
Program sanatçı Ali Kınık konseri il sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol