Ali Dermenci, yeni dönemde yeni hedefler, yeni projelerle tekrar aday

Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği 10. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 9 Ağustos Pazartesi günü Kırklareli Kapalı Pazar Yerinde yapılacak olan genel kurul toplantısında 10 yıldır Başkanlık görevini başarıyla yürüten Ali
Dermenci, yeniden aday olduğunu belirtti. Hayvan Hastanesinden, suni tohumlamaya, danışmanlık hizmetlerinden, süt toplamaya kadar üyelerine birçok hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan
Dermenci, yeni dönemde yeni hedefler, yeni projelerle tekrar aynı göreve aday olduğunu duyurdu.

Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği 10. Olağan Genel Kurulunu 9 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’de Kırklareli Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanında gerçekleştirecek. Bu kapsamda Birlik Başkanı Ali Dermenci gazetemize yaptığı açıklamada; “Görev süremiz boyunca çok önemli projeler, çalışmalar ve hizmetlere imza atarak, Birliğimizi Türkiye’de en güçlü ve en önemli Birliklerden biri haline getirdik” dedi. 10 yıllık görev süresi boyunca, Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak yapılan hizmetlerin bir özetini çıkaran Dermenci şunları kaydetti;
“Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için yeni hizmet binamızı açmıştık. Daha sonra Birliğin kendi öz malı olan ve büyük takdir toplayan Hayvan Hastanesini de yetiştiricilerimizin hizmetine sunduk.
Veterinerlik hizmetleri, veterinerlik ilaçlar, suni tohumlama, tırnak bakımı, küpe ve kayıt işlemleri, danışmanlık hizmetleri, süt toplama, süt analizi, yem bitkileri tohum satışı, yem katkısı, sağım makineleri ve yedek parça sağladığımız hizmetlerden sadece bazıları.
5 Şubemiz, 20 araç filomuz, 5 veteriner hekimimiz, 5 ziraat mühendisimiz, 8 veteriner sağlık teknisyenimiz ve büro çalışanlarımız ile toplam 28 personelimiz, pandemide dahi mesai saati gözetmeksizin, üyelerimize hizmet verdi, vermeye de devam ediyor.
Tarım ve hayvancılık konusunda gerek ilimizi, gerekse tüm ülkemizi ilgilendiren sorunları her daim yetkili mercilere bildirdik, iletişim halinde olduk. Her platformda yetiştiricilerimizin sorunlarını dile getirdik, onların sesi olduk, olmayı da sürdüreceğiz.
Özellikle son yıllarda günlük 260 tonu aşkın süt pazarlayarak, süt konusunda çok önemli adımlar attık. Bugün gerçekleştirdiğimiz girişimler ışığında Kırklarelili yetiştiricimiz en ülkemizdeki yüksek süt fiyatı ile sütünü satıyor. Yeni dönemde de süt konusuna ağırlık vermek istiyoruz. Yeni dönemde yeni hedefler, yeni projelerle tekrar aynı göreve adayım. Tüm üyelerimizi, 9 Ağustos Pazartesi günü Kırklareli Kapalı Pazar Yerinde yapılacak olan genel kurul toplantısına bekliyoruz.” (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol