Ali Dermenci “Bu Gurur Hepimizin”

Göreve geldikleri ilk günden bu yana inanılmaz bir şekilde aşama kaydettiklerini ifade eden Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci bu çalışmaların karşılığını herkesin fazlasıyla aldığını söyledi. Kırklareli Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak bilinçli ve sorumluluklarının farkında olduklarını söyleyen Başkan Dermenci her bir çalışanımızın bu 10 yıllık süreçte çok fazla emeği var dedi.

Sürpriz bir şekilde yapılan kutlamayla ilgili açıklamada bulunan Başkan Ali Dermenci: “Yönetime Seçilmemizin 10.yılında Merkez İlçe Personellerimizin Şahsıma ve Yönetim Kurulu arkadaşlarıma yapmış oldukları Sürpriz kutlama ve hediye için teşekkür ederiz. Üyelerimize ve ilimiz hayvancılığı için yeni Hedefler ve yeni projelerle durmak yok çalışmaya devam edeceğiz. Çağımızın gereksinimleri ve modern çalışma yöntemleriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kendimizi geliştirmek zorunda olduğunu çok iyi biliyoruz ve bu doğrultuda da çalışmalar yapıyoruz. Geçmişten günümüze kadar emeği geçen tüm personelimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. EBUSSUUD EFENDİ 26 Ekim 2021 Salı 17:16:44

    ALİ DERMENCİ BEYEFENDİ BU SENE TOPÇUBABA ŞENLİKLERİNDE MEŞE YABALARI KOCA KOCA KAZANLARA HEP BERABER DALDIRABİLECEK MİYİZ? ORGANİZASYON NE ALEMDE? YETKİLİ BİRİ OLARAK TOPLUMU BİLGİLENDİRMENİZİ RİCA EDİYORUZ...