Aldoğru üçüncü mağazasını Kapalı Pazaryerinde açtı

Aldoğru – Doğu Süt Ürünleri üçüncü satış mağazasının açılışını dün saat 13.00’de gerçekleştirdi. 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 13.00’da Kırklareli merkez ilçe Bademlik Mahallesi Kırklareli Kapalı Pazaryeri ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen açılışta İşletme Sahibi Emrullah Doğu’yu ailesi, sevenleri, dostları ve Kırklareli halkı yalnız bırakmayarak yoğun bir katılım gösterdiler.
AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, KTSO Başkanı Soner Ilık, Esnaf kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Yıldırım, İYİ Parti Teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner katılanlar arasındaydı.
İşletme Sahibi Emrullah Doğu, Kırklareli’de her markanın kendine has bir değeri olduğuna vurgu yaparak; “Ulusal pazarda sesimizi duyurmak için ciddi anlamda diğer arkadaşlarımızla ve markalarla bir araya geliyoruz. Bizler Kırklareliliyiz ve buradaki marka değerini artırmak hepimiz adına son derece önemli. Peynir Kenti’nden bahsediyorsak zaten birlik ve beraberlikten de bahsedebilmemiz gerekiyor. Bizler kendi aramızda rekabet içerisinde değil destek içerisindeyiz. Halkımızın damak tadına göre lezzetler sunmaya çalışıyoruz. Bunu ulusal boyuta yaydığımız andan itibaren çok önemli işlerin altına imza atmış olacağız. Yeni şubemiz ilimize, devletimize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol